maanantai 2. kesäkuuta 2014

Kesäkuu - aika mahtavaa!

Meillä torstaina juhlittiin 3-vuotiasta ja kirjoitan kemuista enemmän kunhan saan kuvat koneelle. Haipakka alkuviikko sai mukavan lopetuksen kun perjantaina suuntasimme päiväristeilylle Tallinnaan. Nyt kesää ajatellen on ihana kun tuo kolmevee ei enää välttämättä tarvitse päiväunia ja tällaiset koko päivän mittaiset reissutkin on mahdollisia. Isoveli ei oikein koskaan ole suostunut nukkumaan vaunuissa.. Pikkuveli taas nukahtaa kyllä liikkeellä ollessa kunhan on tarpeeksi väsynyt!

Lauantaina käytiin juhlistamassa isännän serkkua, joka kirjoitti ylioppilaaksi. Melkoisen meinngin tarjosivat meidän pojat! :D Tylsää ei ainakaan ollut! Illalla sitten pikkuveljelle nousikin korkea kuume ja kuumeilu jatkuu edelleen. Ei meinaa lääkkeilläkään laskea. Pieni raukka! Ollaan nyt kaksi yötä valvottu kun toinen ei saa unen päästä kiinni muuta kuin sylissä. Toivottavasti ollaan pian terveiden kirjoissa!

Tässä kun yksvee nukkuu sylissä päikkäreitä aloin miettimään kesää ja mitä kaikkea kivaa tämä paras vuodenaika tuo tullessaan.. Esimerkiksi saamme nauttia kaksista häistä(ihan parhaita juhlia!) ja etenkin elokuun häitä odotan innolla - paras ystävä sanoo tahdon elämänsä miehelle ja saan toimittaa kaason virkaa! <3
Heinäkuussa lomaillaan kolme viikkoa eli mies on kotona ja hoitolapsikin lomailee. Ollaan yritetty, ettei ängetä lomaa täyteen ohjelmaa vaan halutaan tällä kertaa tehdä juttuja fiiliksen mukaan. Kovaa mietinrää aiheuttaa nyt etelänmatka.. Toisaalta olisi ihana lennähtää(tai inhoan kyllä lentämistä) lämpöön, mutta me molemmat rakastetaan myös Suomen kesää.. Ja mihin sitä sitten matkustaisi? Ehdoton ehto on lyhyt lentomatka, mielellään max 4h. Ihan jo itseni takia sekä poikien.. Eivät kovin paikoillaan pysyvää sorttia nämä meidän pupuset.. Täytyy siis miettiä, mitä tehdään! Ainakin täällä Suomen päässä halutaan mökkeillä, käydä Lintsilla ja Särkänniemessä. Kolmevee on saanut päähänsä myös Puuhamaan, eli ehkä sielläkin pyörähdetään? Ja Turussa on käytävä - ihana kesäkaupunki! Porvoo ja Hanko kuuluvat myös joka kesän must-käyntipaikkoihin. Muuten pyöritään varmasti paljon Helsingissä sekä täällä Espoossa esimerkiksi Haukilahti-Matinkylä-akselilla, joka on ihan yksi suosikkialueistamme! Haukilahdessa on ainakin merenrannassa ihana ravintola sekä kahvila ja löytyy myös leikkipuistoa ja etenkin se ihana merimaisema! :)

Kuvat ovat meidän viimeiseltä jätskireissulta juurikin  Haukilahden rannasta! Nyt yritän siirtää tän tuhisevan pakkauksen tohon sängylle, toivottavasti jatkaa uniaan. <3

2 kommenttia:

  1. Niin kiva uusi blogilöytö! :) Olen jo muutamaan kertaan käynyt täällä kurkkimassa ja lueskelemassa ja on pitänyt jättää kommenttia käynnistäni, nyt vihdoin sain aikaiseksi. Kivoja juttuja täällä laidasta laitaan! :)

    VastaaPoista
  2. Moikka Niina! Kiva kun löysit blogiini, toivottavasti viihdyr mukana! Yritän nyt "kesätauon" jälkeen ryhdistäytyä tämän mieluisan harrastuken kanssa! :)

    VastaaPoista

Mukava kun jätit kommentin! :)