keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Snickers-jäätelökakku

Hellou!
Enpä ala (vielä) selittelemään radiohiljaisuutta, vaan tulin pikaisesti jakamaan tosi simppelin kakun reseptin kun sitä kovasti instassa kuolattiin. :D Jos sitä edes reseptiksi voi kutsua....
Tänään on mieheni syntymäpäivä ja jotain piti näin ollen tietenkin leipoa. Tosin nyt en varsinaisesti leiponut.. mietin miten yhdistää rakkaani kaksi ehdotonta herkkua; snickers ja jäätelö ja niinpä vain yhdistin ne! :)
Pohjaa mietin pisimpään, miten sen toteutan ja päädyin riisisuklaaseen. Eli sulaa maitosuklaata, riisimuroja ja halutessa vähän suolapähkinöitä. Pohja maistui taivaalliselle, mutta melko napakkaa leikattavaa sanoisin.. :D
Pohjan levitin leivinpaperin päälle irtopohjavuokaan ja pistin vähäksi aikaa jääkaappiin kovettumaan.
Pohjan päälle kinuskikastiketta ja kerros vähän sulanutta suklaakermajäätelöä. Jätskin päälle taas kinuskia ja suolapähkinöitä ja näiden jälkeen paksumpi kerros vaniljakermajätskiä. Koko komeus pakkaseen ja that's it!
Kakku esiin vähän ennen tarjoilua, jotta kerkeää sulaa hieman. Itse sulatin vielä maitosuklaata koristeeksi ja ripottelin päälle snickersmurusia ja suolapähkinöitä.
Tarvitset:
Riisimuroja
Maitosuklaata
Suolapähkinöitä
Vanilja-ja suklaajädeä
Kinuskikastiketta (käytin valmiiksi karamellisoitua kondensoitua maitoa)
Snickerspatukka
Makeaa, mutta niin hyvää!! :)
Kuva on napattu nyt instasta, mutta ehkä sen kestää.. Koitan palailla pian langoille kuulumisien kera ja johan ne on kohta meidän isoveljien yhteissynttäritkin suunnitteluineen! :)
Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista pääsiäistä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)