torstai 21. helmikuuta 2013

Ihanuuksia Benicosta

Linumin pallollinen tyynyliina sai kaverikseen samansävyisen raitaihanuuden. Vielä pitää sisätyyny hankkia niin kaksikko pääsee tositoimiin! :) Kolmanneksi tyynyksi sängyllemme yritän etsiä vielä valkoisen napillisen tyynynpäällisen, sellainen linumilla on ainakin ollut, mutten ole nyt vähään aikaan missään törmännyt.
Harmaasävyiset keittiöpyyhkeet
Chips-kulho meillä on ollut jo vuosia ja nyt vihdoin löysin valkoisen dipp-kulhon sen kaveriksi. Heräteostoksena suloinen hiekansävyinen sweets-kippo. Täytyykin pian järjestää vaikkapa leffailta! ;)
Muutama viikko takaperin asioidessani keskustassa, piipahdin samalla Benicossa tarkoituksenani käydä katsomassa tuota valkoista dipp-kulhoa. Ja onnekseni vihdoin tärppäsi! Joka paikassa on ollut tarjolla valkoista kippoa vain hopealla tekstillä ja ehdottomasti tuon täysin valkoisen halusin. Heräteostoksena tosiaan tuo toinen kippo hempeässä sävyssään.

 Jo luvattoman kauan on etsinnässä ollut myös kaveri tuolle meidän Linumin pallotyynynpäälliselle ja kuin tilauksesta juuri unelmieni yksilö köllötteli Benicon sohvalla. Kävi vielä lisätuuri siinä, että raidan harmaaväri on oikeasti harmaampi, mutta bongaamassani yksilössä hieman hiekkaan päin taittuva sävy, joka sopii juuri eikä melkein pallollisen tyynyliinan väreihin. 

Välillä olen tuskissani yrittänyt etsiä kivannäköisiä ja kotimme värimaailman sopivia keittiöpyyhkeitä.. joten jos sellaisen näen kiikutan varmasti kotiin! Meillä ainakaan keittiöpyyhkeiden käyttöikä ei ole loputon, sillä aina niihin päätyy tahroja, jotka eivät lähde pesussa pois tai muuta vastaavaa. Joten niitäkään ei voi olla liikaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)