keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Viiksekästä pyyhintää

Pari viikkoa sitten vietimme Helsinkipäivää pienen perheemme kanssa ja kävimme metroajelun yhteydessä Kaisaniemen Tigerissa, josta tarttui mukaan nämä viiksekkäät rätiti. Inhoan perinteisiä rumia rättejä ja aina yritän metsästää edes vähän kauniinpia yksilöitä, vaikka rätti ei meillä esillä roikukkaan. Paketissa on neljä isoa liinaa, joista leikkasin vielä useampia, sillä olivat niin kovin isoja.. Viiksikuvio vähän alkaa tulla jo korvist ulos, mutta joku siinä silti viehättää. Vaikka miehelläni viikset eivät viehätä sitten yhtään. :D

Haha joo ja täältä Espoon maalaismaisemista on hyvä välillä vähän käydä sivistuksen parissa Helsingissä. Noin kerran kuukaudessa käydään yhessä vähän pyörimässä ja syömässä.Yleensä ostosreissut suoritetaan Sellossa tai Jumbossa. Helsingissä asioidessa parasta on kaikki pienet putiikit kuten Nougat, jossa on joka kerta pakko käydä ihastelemassa. Pojat yleensä kiltisti sitten odottavat liikkeen ulkopuolella. En edes halua ajatella mikä täystuho vallottaisi pienen sievän liikkeen jos ängettäisi sinne kaikki! :) Täytyykin nyt taas pian lähteä fiilistelemään keväistä Helsinkiä! Tapanamme on myös etenkin kesäisin huristella kaivarin suunnille kävelemään. 

Mieheni työ on ihan keskustassa, joten enemmän sitä tässä varmaan itse tuntee itsensä ihan böndeksi! Onneksi puolessa tunnissa pääsee jo vaikka minne! Ja nyt ilmojen lämmetessä voisin poikien kanssa ottaa bussin alle joku kerta ja mennä "hakemaan" isiä töistä. Onkin jo pitkään pitänyt käydä esittelemässä vauhtikaksikko iskän työkamuille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)