sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Brunssi

Meillä on jo jonkin aikaa ollut tietyn ystäväporukan kanssa tapana järjestää tyttöjeniltoja kunkin kodissa vuorollaan. Kesän alussa taitavana laskijana ynnäsin, että seuraavat pirskeet on oma vuoroni järjestää. Jeee - Rakastan emännöimistä yli kaiken! Ja on ihana vaalia myös sitä omaa aikaa tyttöjen kesken! :)

Kesäviikonloput oli meillä jo siinä vaiheessa kuitenkin täyttyneet pääosin ja päätinkin poiketa kaavasta järjestemällä brunssin viikko sitten sunnuntaina. Perinteenä on ollut, että jokainen tuo tullessaan jotain, ettei kaikki jää emännän harteille - tämä onkin toiminut mukavasti. Vaikka onkin ihanaa kestitä vieraita, niin välillä on mukava "päästä vähän helpommalla"..

Ensiksi olin aikeissa leipoa raparperipiirakan oman pihan raparpereista, mutta viikolla sain jo kahdessa paikassa tätä samaista herkkua ja päädyin tiukan pohdinnan jälkeen tähän britakakkuun, ainoana erona vaihdoin vatut mansikoihin. Olipas herkkua!!


Britakakku
SKÅL!

Kiitos ystävät!

Brunssin jälkeen kävin hakemassa pojat kotiin mummolasta ja napattiin trampalla kuva asusta, joka mulla oli päällä. Hyppykuvat ei valitettavasti ollut julkaisukelpoisia :D

2 kommenttia:

  1. Oij mitä herkkuja! harmi, kun en päässyt paikalle :(

    -Maria W.

    VastaaPoista
  2. Tuut meille kylään nyt joku päivä niin teen sulle oman Britan! :)

    VastaaPoista

Mukava kun jätit kommentin! :)