maanantai 16. heinäkuuta 2012

Sataa sataa ropisee

Ihana kesäilma: vettä sataa taivaan täydeltä ja on synkkää. Poitsun kanssa mennään kuitenkin periaatteella, että aina ulkoillaan, ilmasta huolimatta. Toki myös karvainen otuksemme vaikuttaa tähän. Pienikin happihyppely tekee hyvää niin minille kuin äidille. Ja oikeilla tamineilla ei tule kylmä/kuuma eikä pääse kastumaan. Itse omistan myös kumpparit sekä sadeasun niin ei mamikaan voi valittaa! ;)

Minin kenkärakkaus koki tänään pienen kolahduksen kun jalkaan laitettiin ensikertaa keväällä Sellon sembaloista ostetut Popin kumpparit. Öö miksi mulla on näin isot kengät ja ne painaa hurjasti? Ja niillä on vaikea kävellä? Se itkun määrä kodinhoitohuoneen lattialla kun ei meinannut pysyä pystyssä. Tomerasti sitten kengät pois jalasta(jep myös haalarin lenksut sai kyytiä) ja alkoi kova yritys saada sandaalit jalkaan! Itkun seasta kuului "tämä tämä tämä" ja uusin sanakin apua "abuwa" tuli käytettyä. Oli siis ilmiselvää, että kenkäpari olisi pitänyt vaihtaa..

Tästä kuitenkin selvittiin ja kumpparit jalassa lähdettiin ulkoilemaan. Tosin vain pieni hetki oltiin omalla pihalla ennen karvakamun lenkkiä. Kylläpä viihtyi pikkumieskin taas vanhaan tapaan koko matkan vaunuissa.. Taisi todentotta olla ihan tyhmät kengät!

Noo jos mä tästä nyt meen..


..ja istun tähän leikkimään autoilla..

Kummalla on isommat saappaat?

2 kommenttia:

 1. Hienot on kumpparit sekä pikkumiehellä että äidillä! Tähän päivään on tosiaan riittänyt sateenropinaa yllin kyllin...taidan nyt ottaa kuitenkin teistä mallia ja mennä haistelemaan vähän raikasta kesäsadetta "neljän seinän sisäpuolesta" ulos :) Ainahan se piristää joo!

  Onneksi on tämä kaikenkirjava blogimaailma, jossa aika kuluu kuin siivillä ja "spotyfy", josta löytyy myös uusia musatuttavuukisa, sopivasti joka "moodille" :D

  Noh ei parane valitta, kesälomalla kuitenkin...

  Virkeää Viikkoa teidän pesueelle! terkuin, Henni

  VastaaPoista
 2. Joo blogimaailma "pelastaa" tänkin mamman tylsät hetket silloin kun pikkunen on päkyillä ja muuta tekemistä ei ole. Tai no ainahan sitä on, mutta välillä on ihana uppoutua sohvan nurkkaan hakemaan inspiraatiota vaikkapa sisustukseen. Täälläkin tosiaan haaveillaan omasta talosta, vaikkapa sellaisesta kuin teillä on! ;)

  VastaaPoista

Mukava kun jätit kommentin! :)