sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Elämäni miehet ❤❤❤
Tänä äitienpäivänä saan olla äiti kahdelle pienelle pojalle, pienille ihmeille, joita ilman en saisi olla äiti enkä kokea rakkautta, jollaista ei muuten koe. Pienin tuhisijamme on tänään kahden viikon vanha. Isoveikka on ottanut ihanasti vauvan vastaan ja käy silittelemässä paljon "veikkaa" ja varmistelee aina "missä vauva?". Muutamia huomionhakuitkuja ja ruokapöydässä aloitettua pelleilemistä lukuunottamatta ei ole ainakaan vielä ollut havaittavissa sen suurempaa mustasukkaisuutta.Toki tilanne on nyt vielä inhimillinen kun isikin on kotona. ;)

Pientä blogihiljaisuutta ollut siis taas havaittavissa kun olemme totutelleet uuteen arkeen ja tutustuneet pieneen perheenjäseneemme. Katsotaan millainen postaustahti kehittyy. Nyt olen koukuttunut puolestani Instagrammiin ja aikomus on alkaa itsekin lisäillä sinne pieniä otoksia arjestamme. Minua voi seurata nimimerkillä IHANAHETKI. :)

Nyt tissitakiaisen syöttöpuuhiin ja ehkä pienet nokoset sen jälkeen, niin jaksaa sitten ulkoilla ja nauttia lettukestejen antimista illemmalla!

Oikein ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)