Karpalo parfee
250 g karpaloita
4 keltuaista
4 valkuaista
2 dl tomusokeria
5 dl kuohukermaa
4 keltuaista
4 valkuaista
2 dl tomusokeria
5 dl kuohukermaa
Soseuta karpalot karkeasti. Vaahdota keltuaiset ja puolet sokerista. Vaahdota valkuaiset ja puolet sokerista kovaksi vaahdoksi. Vatkaa kerma erikseen. Yhdistä vaahdot ja lopuksi karpalopyree. Laita laakeaan astiaan ja pakastimeen 2 tunniksi.
Ohje lainattu täältä.
Omaan makuuni kirpeät karpalot käyvät ihan hyvin, mutta uskon herkun olevan vieläkin maukkaampaa vaikkapa mansikoista tehtynä ja sopivan useampien makunystyröihin :) Oikein oivallinen jälkiruoka/kesäherkku kyllä!
Onnea vielä pikkuprissin syntymän johdosta tämänkin kautta ja pssst, kun jakselet palailla taas "eetteriin" tekemään päivityksiä, niin sua odottais myös haaste meikeläisen blogin puolella ;)
VastaaPoistaKiitos!
VastaaPoistaEilen luinkin postauksesi ja huomasin saamani haasteen - kiitos myös siitä :D Haaste siis vastaanotettu, kunhan aikaa löytyy tekemiselle ;)