keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Monday to sunday home

Terkut täältä päikkärituvalta! Kaikki neljä poitsua vetelevät sikeitä ja ajattelin antaa pienen hetken taas blogille, tälle rakkaalle pienelle harrastukselle!

Inspiroivan Monday to sunday-blogin pitäjä Päivi avasi kotinsa yhteyteen pienen suloisen putiikin täällä Espoossa ja olihan siellä aivan pakko käydä viikonloppuna pyörähtämässä. Voisin kotiuttaa liikkeestä lähes kaikki.. korjaan; kaikki tuotteet, mutta joku järki on kuitenkin pidettävä mukana.. ihan tyhjin käsin en siis päässyt poistumaan..

Tämän ihanan purnukan näin heti sieluni silmin sopivaksi puisten keittokauhojen säilytykseen. Eipä meiltä löytynyt kuin tuo yksi puinen lasta, mutta Aarrikan ottimet saavat toimittaa sijaisuutta nyt jonkin aikaa. Tuo viereinen pullokin on Päiviltä joskus aiemmin ostettu!
Nämä kaksi harmaata lattemukia kiikutin myös kotiin. Aivan täydellinen sävy!! Ovat kovin samanlaiset kun Granitista joskus ostamani valkoiset mukit..  Nyt vaan toivon, että tässä sävyssä tulisi myös tuota ylläolevan kuvan pulloa. Ostisin sen oitis! :)
Tämä pienen pieni maljakko löysi myös uuden kodin luotamme. Päivillä tässä taisi olla sulkia esillä, ei ollenkaan hullumpi idea!
Muutama ihanuus jäi vielä kaivelemaan mieltä. Nappasin putiikista käynnin yhteydessä kuvia, voisinkin esitellä ne tässä joku päivä ja samalla näyttää haikailun kohteet...

Huomenna onkin jo torstai ja tämä viikko töiden osalta pulkassa! Perjantai illalla luvassa on pientä juhlintaa, sillä esikoinen on kutsunut parhaat kaverinsa meille halloweenkemuihin. En varsin ko juhlasta perusta Amerikkalaisittain, enkä aio tuoda kotiimme mitään kauhutunnelmaa, lähinnä hauskaa puuhaa ja herkuttelua lapsille. Muutamat kesyt teemakoristeet on kuitenkin hankittu.. ;) yritän muistaa kuvailla niitä!

Mukavaa keksiviikkoa!

Edit: eipä ole koskaan ollut näin vaikeaa teksin julkaiseminen..kuvat eivät asetu millään ja tekstin fontti ja koko vaihtuu koko ajan vaikka mitä yritän.. taitaa tulla nyt illalla vasta uloskin tämä.. eli yöunia täällä jo poitsut nukkuvat, ei päikkäreitä, haha.. huuh, enpä tiedä onko tekninen vika bloggerissa vai bloggaajassa..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)