perjantai 31. lokakuuta 2014

Valmiina Halloweeniin

Otin eilen varmuuden vuoksi muutamia kuvia tämän illan valmisteluista jos en tänään ehdi kuvailemaan. En ole aiemmin perustanut tästä juhlasta, pitänyt varsin turhanakin, mutta nyt kummasti lasten myötä suhtautuminen tiettyihin asioihin on muuttunut. Varsinkin kun esikoinen ymmärtää jo paljon asioiden päälle ja innolla hän odottaakin illan "halloveenipileitä" .
En halua juhliin mitään kauhutunnelmaa, veriset nakkisormet, silmämunat jne eivät vaan ole tämän mamman juttu.. Koristeluna toimii lähinnä suhteellisen kesyt katosta roikkuvat lepakot ja seinillä kiipeävät hämähäkit(sori S ;)) Ja pitihän se yksi kurpitsa pöytään hankkia. Kaiversin siihen reikiä niin toimii kivasti lyhtynä. Hauskat lautaset ja mukit bongasin henkkamaukasta.
Ruokapuolen kanssa sovittiin nyyttärimeiningistä. Vaikka kuinka tykkäänkin häärätä keittiössä niin pakko välillä tunnistaa oma rajallisuutensa! Koko viikko on ollut yhtä näytöissä juoksua ja tänään tälläkin hetkellä istun laboratoriossa vielä parituntia. Olisi kyllä parempaakin tekemistä.. ;) Täältä suuntaan kipin kapin ruokakaupan kautta kotiin päästämään isännän takaisin töiden pariin. Ja kolmelta pitäisi olla hakemassa kummityttö päiväkodista. Onneksi juhlat alkavat vasta viideltä, haha.
Sen verta vielä illan juhlista, että pikkuihmiset (ja tietysti myös isommat) saavat halutessaan pukeutua. Mietin pitkään ostanko pojille naamiaisasut, mutta kokemuksen syvällä rintaäänellä päädyttiin toisenlaiseen ratkaisuun. Kumpikaan ei ole ainakaan aiemmin suostunut pitämään pukuja kahta minuuttia kauempaa päällä, mutta jotain teemaan sopivaa piti saada. Löysinkin Lindexiltä molemmille lepakkoaiheiset trikoot ja niillä mennään! Pikkuveljen versio taitaapi olla yöpuku varsinaisesti, mutta menkööt! :)
Mukavaa viikonloppua ja hauskoja juhlia kaikille hulluttelijoille!

2 kommenttia:

  1. On kyllä tosi tyylikkäät koristelut...less is more...ja ne poikien leggarit oli ihanat, olkoon sitten yökkärit tai ei <3 Lystikkäitä bileitä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hennili - kemut oli oikein onnistuneet! :) Leksa suunnittelikin kovasti jo seuraavia hippaloita, jotka kuulemma Cars-aiheiset :D

      Poista

Mukava kun jätit kommentin! :)