perjantai 20. helmikuuta 2015

Muutoksia ja ennenaikainen ystävänpäiväpaketti

Heippa taas pitkästä aikaa!


On pitänyt useasti tulla päivittelemään tänne kuulumisia, mutta en vain ole saanut aikaiseksi. Ihan hurjaa, että elellään jo helmikuun loppupuolta! Meille alkuvuosi on ollut täynnä muutoksia.. ensin lopettivat hoitolapset ja kolmas äitiysloma alkoi (vastahan oli ensimmäinen..). Tammikuun puolessa välissä muutettiin tohinalla väliaikaiseen kotiin.

Muutto muutenkin on aina rankka prosessi ja etenkin pienten lasten kanssa, huh! No suurimmat tavarat saatiin sentään kannettua sisälle ja kolme päivää asuttuamme uudessa osoitteessa saatiin pienen pieni yllätys.. nimittäin 3,4kg täyttä kultaa ja rakkautta! Meidän helmivauva,ystävänpäiväpaketti saapui siis kolme viikkoa odotettua aiemmin. Kaikki oli onneksi hyvin ja nyt meillä on kolme ihanaa, täydellistä ja niin rakasta pientä poikaa. Onni on tässä ja nyt.Pientä stressiä oli alkuun kun uusi asunto oli vielä täynnä muuttolaatikoita ja edellinen koti täynnä tavaraa ja luovuttamatta... Yritettiin kuitenkin mahdollisimman paljon nuuskutella vauvaa ja tutustua uuteen perheenjäseneen Kaiken härdellin keskellä. Veljet ovat ottaneet veikan tosi hyvin vastaan ja pienin saakin paljon haleja ja suukkoja osakseen.


Kaikesta kuitenkin selvittiin ja nyt ollaan asetuttu hyvin uusille huudeille ja pikkuvelikin täyttää sunnuntaina jo yhden kuukauden! ♡

Ihanaa, että on perjantai - varsinkin näin ensimmäisen normaalin arkiviikon jälkeen. Saadaan iskä pariksi päiväksi kokonaan meille! :) Palailen linjoille taas mahdollisimman pian ja kerron tarkemmin muun muassa, miten meidän arki rullaa kolmen pienen kanssa ja kuinka lisäkäsipareille olisi välillä tarvetta!! :D Ristiäissuunnitelmista voisin myös kirjoitella..

Mukavaa viikonloppua! :)

3 kommenttia:

 1. Oi! Paljon onnea pienestä nyytistä! Varmasti on kädet täynnä töitä, mutta hienoa, että muutto on nyt ohi. Ihanaa arkea vastasyntyneen kanssa sinne ja paljon jaksamista kaiken tohinan ja touhotuksen keskelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Touhua ja tohinaa kyllä riittää, mutta omalla tavalla siitä nauttiikin kovasti!

   Poista
  2. Kiitos paljon! :) Touhua ja tohinaa kyllä riittää, mutta omalla tavalla siitä nauttiikin kovasti!

   Poista

Mukava kun jätit kommentin! :)