torstai 18. joulukuuta 2014

Joulukuun kuulumisia

Meidän pikkutontut <3

En voi uskoa, että jouluun on enää alle viikko. Koko syksy on mennyt ihan hujauksessa. Eilen lopetti toinen hoitolapsista kokonaan ja vaikka olenkin jo lomaa odotellut kovasti, niin todella haikein mielin "luovuin" tästä suloisesta pikkumiehestä. Itkulta ei vältytty puolin ja toisin kun äiti kävi viimeisen kerran koputtamassa ovelle. Toinen hoidokki on vielä tämän päivän, jonka jälkeen jää 10 päivän lomalle ja palaa sitten joulupyhien jälkeen vielä vajaaksi viikoksi hoitoon. Kohta on siis yksi aikakausi kokonaan takanapäin ja aivan uusi arki taas meillä edessä. Tämä perhepäivähoito oli kyllä mahtava ratkaisu ja mahdollisuus meille ja nyt osaakin taas eritavalla arvostaa kotonaoloa vain omien lasten kanssa. Nyt on kuitenkin päivissä ollut työmoodi päällä ja kiirettä on piisannut. Kiire ei tosin varmastikkaan tule helpottamaan ensi vuonna, heh. Ja täytyy myöntää, että välillä vähän jännittääkin tuleva arki kolmen näin pienen lapsen kanssa. Uskon kuitenkin vakaasti, että kaikesta selvitään ja omalla asenteella on suuri merkitys arjen sujumisessa. 

Asuntokuviot alkavat myös pikkuhiljaa selvitä.. oma on nyt myyty, mutta uutta kotia ei tässä ajassa ole löytynyt ja tammikuun loppuun mennessä pitää jo muuttaa tästä nykyisestä kodista. Useassa kymmenessä näytössä on juostu ja nyt lähiviikkoina enää lähinnä vuokra-asuntoja silmällä pitäen. Etsimme kuitenkin remontoitavaa kohdetta, niin ei viitsi ottaa paniikkia ja muutenkin kun on vauva pian syntymässä niin hyvä päästä asettumaan johonkin nyt vähäksi aikaa ilman remonttihuolia. Eilen mieheni kävikin katsomassa sitten yhtä kerrostaloasuntoa vähän keskeisemmällä sijainnilla ja kohtapuolin kirjoitellaankin jo nimiä papereihin. Vaikka en itse asuntoa olekaan nähnyt, niin luotan kyllä kultani arviointikykyyn, sillä niin monia asuntoja ollaan käyty katsomassa. Ihan hauskaa muuttaa taas hetkeksi lähelle kaikkia palveluita ja miehenkin työmatka lyhenee huomattavasti. Vaikka pitkän päälle ratkaisu ei tunnu omimmalta, mutta tarkoituksenahan onkin etsiä aktivisesti omaa kotia viimeistään keveemmällä.

Huh, tippui kyllä kivi sydämeltä nyt kun nämä asuntoasiat vihdoin saatiin jotenkin järjesteltyä. Ja voi vitsi miten paljon lomaa on odotettu! Huomenna suuntaammekin koko perheen voimin vielä ihastelemaan Tukholman joulufiilistä ja tietenkin odotetuin juttu on laivan muumidisco! Siitä on puhuttu nyt päivittäin :) Ensi viikolla miehellä vielä alkuviikko töitä, mutta sitten rauhoitutaan koko perhe joulun viettoon<3 Ihanaa!!

Tällaista meille tällä kertaa! Mukavaa torstaita kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)