maanantai 2. maaliskuuta 2015

Kevättä kohti ja kastekutsu

Maaliskuu! Ensi kuun jälkeen on jo Toukokuu, mahtavaa, haha! Keväässä parasta on ehdottomasti lisääntyvä valo ja siitä tuleva energia. Sitä tänne kyllä tarvitaankin vauva-arjen keskelle. :) Ennen Toukokuuta ehtii kyllä tapahtua vielä paljon; lähinnä kevät koostuu synttäreistä. Parin kuukauden sisällä itseni lisäksi juhlitaan isäntää, paria kummilasta ja täyttäähän tuo meidän keskimmäinenkin vuosia. Kaksi kokonaista vuotta! ♡

Toivottavasti viikonloppu sujui teillä mukavasti. Me nähtiin ystäviä molempina päivinä, ulkoiltiin ja lauantaina lasten mentyä nukkumaan kokkasimme Karamellipossua Farangin tapaan - Slurps! :) Pari viikkoa sitten ihanat ystäväni yllättivät minut vauvakutsuilla. Tytöt olivat päätelleet, että vauvantavaraa meiltä löytyy jo yllinkyllin ja halusivat muistaa meitä jotenkin muutoin. Aika nappiin osui kyllä lahja.. nimittäin lahjakortti juurikin Farangiin. Aika mahtavaa! Laatuaikaa meille! Josko sitä raaskisi laittaa lähiaikoina vauvankin vähäksi aikaa hoitoon niin päästäisi herkuttelemaan. :)
Kiitos ystävät vielä ylläristä, herkuista, lahjasta ja siitä, että olette olemassa!♡

Tulevana viikonloppuna pienin poikamme kastetaan eli hulina-viikko tulossa. Onneksi hommat on kuitenkin jo melko hyvin hallussa. Vaikka kuinka pidänkin leipomisesta niin välillä täytyy miettiä mihin omat rahkeet riittävät ja niinpä tälläkin kerralla päädyttiin kakut tilaamaan Kermaruusun Annelilta. On kyllä rankkaa jo pelkkä miettiminen mitä tilataan. :D Voisin empiä täytteiden ja koristeluiden kanssa moooonta päivää. Vaikka yleensä aika tarkkaan tiedän mitä haluan, niin saatan takertua varsin pieniin yksityiskohtiin... puuh! :)
Jonkinverran leivottavaa jää myös itselle ja sen lisäksi oma ja vauvan asu on vielä kysymysmerkkinä. Pojalle on niin vaikea löytää kivoja juhlavaatteita. Etenkin vauvalle. Ja omalla kohdallani haastetta tuottaa kroppa. Mikään kaapissa olevista mekoista ei oikein istu (mahdu) tällä hetkellä kauniisti päälle. Bestsellerilta tilasin muutaman mekon sovitukseen, toivottavasti saapuvat ajoissa ja paketista löytyy pelastus.

Kastejuhlan teema on "höyhenen kevyt" eli todella yksinkertainen ja pelkistetty. Juhlat vietetään lähikappelilla. Vaaleansinisen värin tilalle halusin nyt jotain muuta. Kakuissa ja koristelussa käytetään lähinnä valkoista ja muutamaa luonnonväriä. Paljastan kuvia sitten juhlien jälkeen!
Tässä kuva vielä kastekutsusta, joka on tehty leimasimen avulla. Yksi helpoimmista korteista mitä olen tehnyt ja myös yksi omista lemppareista! :)
Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista viikkoa! :)

2 kommenttia:

 1. Tuo kutsu on kyllä todella kaunis: "less is moore" 💙 täytisi varmaan itsekin kohta ryhdistäytyä tuossa ristiäisasiassa...
  Saitko jo mekot ja vinkkaa sitten,jos keksit jonkin kivan mestan,mistä poitsulle ristiäistamineet? Meidän pikkumies puetaan sitten Isänsä ja setänsä päällä aikoinaan olleeseen ristiäismekkoon,mutta toki toisetkin vaihtovaatteet täytyy olla 😘
  Kivaa päivää sinne!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hentsuli!! <3

   Mekoksi päätyi kaapista löytynyt musta hihallinen mekko, johon toin väriä rintakukalla :) Olin ihan tyytyväinen siihen..

   Ja ei..ei missään kivoja vähänkään juhlavempia poikien vaatteita..jos ei hae kuitenkaan kauluspaitalinjaa. Päädyttiin siisteihin harmaisiin ns pelavahousuihin ja valkoiseen söpöseen neuleeseen. Millon teillä juhlitaan?? :D <3

   Poista

Mukava kun jätit kommentin! :)