keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Terkkuja nukutuspuuhista

Täällä taas istuskelen lastenhuoneen lattialla ja odotan keskimmäisen poitsun nukahtavan, hyvä aika pienelle postaukselle siis! :) Pariin viikkoon ei ole enää ukkeli huudellut jos ollaan samassa huoneessa, mutta nukahtaminen ottaa aikaa.... usein tunnin verran. Onneksi meitä on kaksi aikuista. Muuten nää nukutuskuviot voisivat käydä vielä mielenkiintoisemmiksi, haha. Unikouluhan tepsi syksyllä hienosti, mutta nyt muuton ja veljen syntymän aikoihin otettiin hirveesti takapakkia. Alkuun yritettiin vaikka mitä ja tuloksena aina jäätävä parin tunnin raivo, joten luovutettiin ja täällä sitä istutaan.. onpahan mulla tai isännällä aina hyvä syy tsekata mitä somessa ym tapahtuu ;) Kun oma koti taas(toivottavasti) löytyy niin aloitetaan unikoulu uudestaan, jos tilanne ei oo muuttunut siihen mennessä. Kerrostalossa asuminen aiheuttaa lievää painetta sanoisin, vaikka lapsen itku toki kuuluu elämään..

Itkusta aasinsiltana päästäänkin meidän 6-viikkoiseen(!!) Muruun. Herra on alkutaipaleensa ollut suhteellisen tyytyväinen kaveri, jonkin verran ollut masuvaivaa, mutta noin yleisesti. Nyt tämä viikko on mennyt aikalailla bebeä kanniskellessa ja tuskaista itkua kuunnellen. Pienellä tosi kovat masuvaivat ja ilmaa kertyy hurjia määriä.  Kamalaa nähdä kun pientä sattuu niin kovin eikä osaa auttaa. Toki häntä sylitellään, pidetään mahdollisimman paljon pystyasennossa, hierotaan masua jne.. onneksi syliin kuitenkin usein rauhoittuu edes hetkeksi.. Ja yöt ovat olleet edelleen suht hyviä. Peukku sille! Toivottavasti masuvaivatkin helpottavat pian. Tänään otettiin cuplaton käyttöön, katotaan onko apua..

Aamulla oli muuten pienimmän neuvola. Jo 5kg kultakimpale! ♡ Hienosti kasvanut siis, ainakin posket :D Näyttipä murunen hienosti masulla ollessaan myös päänpitoa ja nousi kyynerpunnerrukseen. Lääkäri katseli suu ammollaan. Ja äitikin kyllä. :D Niin nopeasti kasvavat ja kehittyvät..

Tästä tulee pitkä ilta,  on nimittäin pakko katsoa vielä jompi kumpi lempparisarjoista; Syke tai Grayn Anatomia ja huominen ristiäistarjoiluiden kauppalistakin pitäisi rustata.. ja toki sitä ennen päättää, mitä tehdään itse. Paljoa ei ole kerennyt niitä vielä miettimään. Isännällä on onneksi perjantaina vapaata niin saan rauhassa leipoa ja häärätä keittiössä.

Tuossa vieressä tuo uhmis vielä pyörii ja höpöttelee.. tästä tuleekin vissiin pitkän illan sijaan tooooodella pitkä ilta.. Taidan alkaa seuraavaksi etsiä inspistä niihin tarjottaviin.. 
Kuva on tältä päivältä kun kaikki pikkumiehet olivat unessa alta puolentunnin, näitä lisää!! :) 

Kuullaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)