lauantai 19. tammikuuta 2013

Karvaliivi-inspiraatiota

Olen jo parina talvena salaisesti haaveillut löytäväni karvaliivin, mutta en ole saanut sellaista hankittua. Välillä olen miettinyt tulisiko sitä käytettyä kuitenkaan, vai jäisikö kaapin perukoille. Kuitenkin aina kun törmään kaunisiin kuviin, jossa on yhdistetty karvaliivi tavalla, jolla voisin sitä itsekin käyttää nostaa tämä himotus taas päätään. Ja voi niin kävi taas.. aiemmin viikolla Pinterestissä ja tänään mahtava Celina postasi samaisen kuvan, jota ihastelin ja tässä sitä nyt ollaan. Etsin Pinterestistä läjän inspiroivia kuvia ja seuraavaksi alkaa täydellisen karvaliivin metsästys. :)

KUVAT6 kommenttia:

 1. Nyt meidän pitää vaan löytää kyllä sopiva yksilö <3 Niin ihania kuvia löysit! :)

  VastaaPoista
 2. No niin pitää! Illalla pikkumiehen käydessä nukkumaan täytyy ehkä koluta nettikauppojen tarjontaa läpi ;)

  VastaaPoista
 3. Yhdyn Celinan kommenttiin: siis niin ihania inspiskuvia!!!

  Mulla on karvaliivejä kakskin kappaletta ja tästä postauksesta sain "valaistuksen", että nehän pitää ehdottomasti ottaa taas käyttöön :) Voisinkin somistautua ens viikon "treffeille" toiseen niistä, jos pistäis vaikka pliseeratun pitkän mustan hameen, mustan pitkähihaisen trikoon ja "the karvaliivin" kera muutaman korun ;) Joo Kiits Tea, kun "muistutit" mua niiden olemassa olosta...

  Tsemppiä liivietsintöihin ja muksaa launatai-iltaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vau jos oot jo omasi löytänyt ja vielä kaksin kappalein! Kade :) Varmasti saat aivan ihanan asukokonaisuuden luoduksi!!

   Poista

Mukava kun jätit kommentin! :)