keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Pojan huoneen uusi ilme


Sisustuksessa suosimme valkoisen lisäksi maanläheisiä sävyjä kuten harmaata ja beigeä. Kuitenkin vuosi sitten muuttaessamme saimme villin idean maalta pojan uusi huone kauttaaltaan vihreäksi. Ajatus toimi yllättävän hyvin muuten niin vaaleassa kokonaisuudessa. Arvasin kylläkin, että jossain vaiheessa kyllästyn seinän väriin.. Ja niinhän siinä pari viikkoa sitten kävi.

Kevään tullessa kaipaan aina valoa ja avaruutta ja turhat tavarat alkavat ahdistamaan. Vihreä sävy seinässä tuntui liian tunkkaiselta. Kaipasin raikkautta! Pienen keskustelun jälkeen mars maalikaupoille! Molemmilla meillä oli melko selkeä visio uudesta maalisävystä, joka hankittaisi. Meillä makuuhuoneessa väri on tumma hiekkabeige, pojan huoneeseen halusimme samaa värimaailmaa, mutta vaaleampana.

Nyt huoneen seinät ovat saaneet uuden värin pintaan ja olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Laitan kuvia uudesta ilmeestä kunhan saamme huoneen sisustettua loppuun. Yllä olevaan kuvaan olen kerännyt huoneeseen jo ostetut/hankintalistalla olevat elementit. Nyt tämäkin huone sopii kotimme väripalettiin juuri eikä melkein! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)