torstai 21. maaliskuuta 2013

Kodin1 - kevättä rinnassa


Kuvat

Selailin aikani kuluksi Kodin1:sen valikoimaa ja löysin vaikka mitä ihanaa! Annolta löytyi muutamakin kiva kori, jotka kotiuttaisin heti jos tilaa ja tarvetta olisi, yritän pysyä tässä fiksuna ;) Myöskin säilytyslaatikot liitutaululla ovat Annon mallistosta. Vastaavat meiltä löytyykin isompina jo pojan huoneen kaapin päältä. Tuovat kivasti ripauksen mustaa muuten vaaleaan sisustukseen. Jostain se on lähdettävä liikkeelle, heh. Toki on myös näppärää kun laatikkoon voi kirjoittaa suoraan, mitä sisältä löytyy.

Kunhan jossain vaiheessa saamme päätettyä, mitä keittiön välitilalle tehdään/tehdäänkö mitään, haluaisin myös tyyliin sopivat purnukat muun muassa pastalle ja riisille. Pidän paljon noista liitutauluversioista, mutta myös nuo harmaalla pitsikuviolla varustetut miellyttävät kovasti. Täytyy käydä livenä kurkkimassa! Puinen leikkuulauta on ollut iäisyyden hankintalistalla..ehkä tuollainen sydämenmuotoinen? Aika söpö sanoisin :)

Löydettyäni Annon korit tutustuin merkkiin paremmin(joitain keittiötekstiilejä on tullut aiemmin hankittua) ja voi mitä kaikkea löysinkään! Etenkin valkoisen ja vaaleanharmaan sävyissä on aivan ihana tuotevalikoima niin keittiöön, makkariin kuin kylpyhuoneeseenkin. Keräsin eniten omaa silmää miellyttäviä juttuja tähän

Kuvat
Täytyykin tehdä visiitti Kodin1 lähipäivinä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)