perjantai 1. maaliskuuta 2013

Newbie-Onnea!

Yleensä en varmastikaan tule ostamaan veljeksille samanlaisia vaatteita, mutta tämä neule oli kotiutettava kahdessa koossa ;) IHANA!
Oi voi, nämä samat kuosit löytyvät kyllä myös pikkuveljeltä bodymallina...Taitaa olla kuitenkin niin, että niin kauan kun molemmille pojille löytyy kokoja, kulkevat pienokaiset päästä varpaisiin Newbiessa..
Vauvelikin sai jotain ;)

Voi sitä riemua kun eilen piipahdin muiden asioiden lomassa Kappahlissa ja huomasin osan kokojen 80-98 vaatteista jo saapuneen! Niin harmissani olin kun poika kasvoi yli newbien vaatteiden ja nyt on ihanaa saada jälleen pukea hänelle vielä ainakin kevään ja mahdollisesti kesänkin ajan näitä ihanuuksia.

Kappahlin nettisivuilta olin jo alkukäteen katsellut tulevia uutukaisia ja päättänyt valmiiksi, mitä pojille hankin ;) Osa näistä vaatteista ei ollut vielä saapunut, joten täytyy tehdä ensi viikolla(80-98 kokojen virallinen lanseerausviikko) uusi täsmäisku.

2 kommenttia:

  1. Ihania momelemmat, mutta viiksissä on asennetta :D

    VastaaPoista
  2. Itse en varsinainen viiksifani ole, eikä omalla ukkelilla pahemmin kasvakkaan :D silti nää vaatteet on hauskoja! L:lle pitää käydä vielä ensi viikolla bongailemassa samalla logolla varustettua t-paitaa..

    VastaaPoista

Mukava kun jätit kommentin! :)