maanantai 25. maaliskuuta 2013

Uudet tähtihuivit Conversejen parina

Olen haaveillut vaaleasta(hiekanvärisestä) huivista valkoisilla tähdillä jo pitkään. Edelleenkään en sellaista ole löytänyt, mutta löysin jotakin, joka kuitenkin tyydyttää edes vähäksi aikaa tähtihuivihimoni! :) Kävin kurkistamassa Kappahlin uuden Hampton Republic 27 malliston ja sieltä tarttui matkaan punasävyinen sekä tummansininen huivi. Muutama kiva paitakin olisi ollut tarjolla, mutta tämän kummun kanssa ei oikein saa hyvää kuvaa siitä, mikä näyttää ilman kumpua hyvälle ja mikä ei. Täytyy toivoa, että joitakin suosikkejani on jäljellä vielä keveemmälläkin kun pääsee kunnolla sovittelemaan.

Kappahlin sivuilla oli enää jäljellä ostamistani yksilöistä tämä versio, eli tummansininen on mahdollisesti jo loppunut? Onneksi en siis jäänyt empimään :)

Kappahl
Huivin väri on virallisesti punainen, mutta mielestäni tähdet ovat enemmänkin korallin värisiä ja sopivat oikein ihanasti konjakin väristen Conssien kanssa! :)
Kun taas sininen huivi passaa vallanmainiosti valkoisten tennareiden kaveriksi..

2 kommenttia:

  1. Ihania molemmatmustakin toi näyttää korallilta sävyltä,mutta sehän onkin tän kevään ehdoton "must" niin sisustuksessa kuin vaatteitten väripilkkuns ;) Muksaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Se on ihanan keväinen ja pirtsaka väri, me likey like!

    Aurinkoista viikkoa myös teikäläiselle :)

    VastaaPoista

Mukava kun jätit kommentin! :)