torstai 18. huhtikuuta 2013

3x konjakkia & ripaus pitsiä!

Olenkohan jo kolmena kesänä yrittänyt löytää täydellisiä konjakinsävyisia ballerinoja, niitä kuitenkaan löytämättä. Viime kesänä ostin h&m:lta yhdet ihan kivannäköiset noin kymmenellä eurolla, mutta ne eivät mukautuneet ollenkaan todella hiertymäherkkiin jalkoihini.

Nyt on tilanne onneksi ratkaistu ja vielä kaksinkerroin! :D Pari viikkoa sitten löysin Zarasta ihanat ruskeat ballerinat, jotka tuntuivat todella mukaville jaloissa, eikä hintakaan ollut paha. Ennen näiden kenkien löytöä olin kerennyt tilaamaan Zalandolta Espritin konjakinväriset kengät ja viime viikolla hain ne postista. kengät olivat todella pehmeät ja mukavat jalassa ja värikin juuri passeli. Hetken miettimisen jälkeen päätin pitää myös ne, sillä ruskeita ballerinoja tulen varmasti pitämään kesäajan eniten. Ja nuo Zaran versiot ylimpänä ovat myös jonkin verran vaaleamman sävyiset kun Espritin. (kuva vääristää muutenkin värejä hieman tummemiksi..)

Kesän "kojakkivarastoa" täydentää myös Spartoolta löytämäni kiilakorkokengät. Aiemmin en kovin lämennyt näille kiiloille, mutta viime loppukesästä ostin parit yksilöt alennusmyynneistä ja ihastuin täysin. Niin mukavat jalassa, joka sopii erittäin hyvin tähän osotteeseen! korkokenkiäkin olen vasta lähi vuosina oppinut pitämään ja kiilakorot ainakin ovat melko varmoja, eli luulisin pysyväni pystyssä ;)

Samaisesta Zalandon paketista, jossa Espritin kengät saapuivat oli myös ihana Vero modan perustoppi pitsi yksityiskohdalla. Me like! :)

Siinä olivat nyt tämän mamman otokset taas vähäksi aikaa! Seuraavan hankinnan teen itselleni vasta vauvan synnyttyä! Haaveena ostaa muutavat mukavat kesähousut..

4 kommenttia:

 1. Voi että miten kaunis blogi sinulla! Aivan ihana! :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kiitos! Piristit päivääni :))

  VastaaPoista
 3. Heei,olen koittanut metsästää liikkeistä tuota toppia. Se on kerrassaan ihana. :) ja ainiin,blogisi on todella ihastuttava myös!

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon kauniista sanoistasi! :)

  Toppi on kyllä varsin ihana, suosittelen kurkkaamaan tosiaan tuon Zalandon ja ehkä myös bestsellerin oman nettikaupan, toivottavasti löytyy :)

  VastaaPoista

Mukava kun jätit kommentin! :)