keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Pojan välikausikengät

Vihdoin ja viimein on välikausikengätkin saatu pojalle hommattua. Nahkalenkkarit ovat melko reilut vielä. ja kumppareissakin kasvuvaraa hyvin. Sovitteluiden jälkeen huomasimme, että viime syksynä hankitut Timberlandin välikausikengät menevät vielä vähän aikaa, joten uudet kengät pääsevät käyttöön vähän myöhemmin :) Kumppareita varmasti taas pystyy käyttämään jo heti kun ilmat sen sallivat.

Nämä Kavat-merkkiset nahkakengät löysin Ellokselta. Lasten kenkien kovat hinnat jaksavat aina kauhistuttaa, mutta näiden kohdalla kävi todella tuuri! Kengät bongattuani jätin ne mieleen hautumaan ja kuinka ollakaan seuraavana päivänä sain Ellokselta alennuskoodin, joka koski poikkeuksellisesti myös merkkituotteita. Koodilla sain reilu 20€ pois ovh-hinnasta! Tykkään kovasti kenkien väristä ja ne vaikuttivat erittäin tukeville jalassa.

Kavat - Ellos

Kumisaappaiksi olin ajatellut Nokian Hai-saappaita ja vihdoin Foorumin Jesper&Juniorilla tärppäsi, kun ohikulkumatkalla huomasin hyllyllä valkoiset Hait! Valkoisia ei ole löytynyt mistään Hai-saappaiden jälleenmyyjiltä ja m-o-n-e-s-s-a paikassa olen käynyt niitä kyselemässä. Nyt saa kevät tulla! :)

Hait
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)