keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Automatto

Eksyin tuossa jokunen aika sitten selailemaan hm.comin uutuuksia ja taisin päästää ääneen ilonkiljahduksen kun näin tämän maton! Perinteiset automatot eivät oikein säväytä ja olen jo parin vuoden ajan säännöllisen epäsäännöllisesti miettinyt erilaisia vaihtoehtoja autoradan toteuttamiseksi. Mielessä on käynyt mm. tehdä itse teipistä rata suoraan lattiaan, mutta enpä koskaan saanut sitä toteutettua..onneksi, haha. Tää matto on ihan täydellinen vaalean harmaalla pohjalla ja pojatkin näyttivät kovasti tykkäävän! Pitää vielä liukuestematto hankkia alle, niin pysyy matto paikoillaan hurjiempienkin kilpa-ajojen ajan! :)


Nyt täällä nukutaan päikkäreitä ja taidanpa itse uppoutua joululehtien maailmaan. Uusia en ole tänä vuonna vielä ostanut, mutta onpa noita melkoinen pino vanhojakin.. 

Tänään oon koko päivän yksin lasten kanssa.. kuopuksen uhma pistää kyllä aika koville.. täytyy siis ottaa kaikki hyöty näistä omista hetkistä! :)

Mukavaa keskiviikkoa!

7 kommenttia:

 1. Hei, mäkin näin tän H&M:n jossain pikkumainoslehtisessä ja ihastuin oitis :D Mikseipä tuota voisi jo "etukäteenkin" ostaa, meneehän se muutenkin lastenhuoneen lattialla, kun on niin "style" ja mä oon vielä suunnitellut meidän tulokkaalle mustavalkoista värimaailmaa!!! Jaksuja sinne uhmitteluun <3

  VastaaPoista
 2. P.S. nopeat syövät hitaat-arvaa oliko ne jo loppunu! Tainnu "pari" muutakin ihastua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eikä?!?!?!?! Onneksi olin siis ajoissa liikkellä :D Toivotaan, että tulee lisää jos kerta näin kova kysyntä? En kyllä ihmettele, että kaunis automatto vetää puoleensa monia..... Ja mustavalkoinen on hyvä <3 meilläkin sitä ja harmaata, ja niin tykkään! :)

   Poista
 3. Ihastuin myös tähän ja nyt näyttää olevan loppu :( Mitkä tämän mitat olivatkaan, voisin mittailla ja jos sopii, koittaa metsästää myymälästä.

  -Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 90x130cm näyttäisi olevan ja toivotaan tosiaan, että mattoa tulee pian taas saatavaksi, sillä vissiin aika moni on jäänyt vaille! :)

   Poista
  2. Hei, jihuu!!! Noita automattoja saa taas Henkka Maukan verkkokaupasta, just pistin tilaukseen, kerrankin lykästi :)

   Poista
  3. Mutta arvaatko mitä?! En nähnyt ainakaan enää hm sivuilla!! Eli vissiin taas nopeat syöneet hitaat..hyvä,että sä kerkesit bongata :) ♡

   Poista

Mukava kun jätit kommentin! :)