torstai 12. syyskuuta 2013

Pomp de Luxin syksyMuutama poiminta syksyn Pomp de Lux mallistosta. Tässäpä aika hyvin kiteytettynä se, mitä varsinkin esikoisellemme tykkään pukea: sinistä, valkoista ja harmaata. Ja sitä kuuluisaa raitaa unohtamatta. Toki paljon samoja värejä veljenkin vaatteissa, mutta pikkuista tykkään pukea vielä vaaleampiin kokonaisuuksiin. Tylsä mikä tylsä. ;) Mutta kyllä ne siellä Pomp de luxilla tietää mikä iskee tähän mammaan. Muutama vaate lähtikin tilaukseen heti malliston ilmestyttyä ja nyt pitäisi vain jaksaa raahautua postiin saakka hakemaan paketti kotiin. Liikaa pyydetty vissiinkin kun on jo viikon siellä seissyt. Yleensä intopinkeenä ryntään hakemaan paketteja.. Väsymystä ilmassa?

Kunhan tästä ryhdistäydyn ja kotiutan paketin, niin kerron täälläkin mitä tilasimme! :)

2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää :)! Pomp ei ole meillä ihan suokkarimerkki, mutta tämä syksyn mallisto näyttää kyllä tosi kivalta. Olen menossa kuukauden päästä kutsuille ja uskon, että jotain lähtee tilaukseen..

    VastaaPoista
  2. Itsekin tutustuin merkkiin vasta keväällä, silloin ostin parit verkkarit ja t-paitaa esikoiselle. Muuten en niin syttynyt, mutta nyt pidin kovasti monista vaatteista. Olen aika varovainen värien käyttäjä ;)

    Kiva kun jätit kommenttia!:)

    VastaaPoista

Mukava kun jätit kommentin! :)