torstai 19. syyskuuta 2013

Ripaus mustaa ja dymon debyytti!Toissapäivänä piipahdimme Ikeassa katsastamssa uuden paperiosaston, mutta hämmästykseni en napannut osastolta mitään mukaan! Muutenkin ostossaldo pysyi hyvin hallinnassa, aina tämä ei nimittäin onnistu. Kotiin kiikutettiin mustavalkoraidallinen tarjoilulautanen, kaksi kulhoa ja musta lyhty. Olen pikkuhiljaa alkanut lämmetä mustalle värille sisustuksessa ja ajattelein aloittaa varovaisesti esineillä, jotka saa helposti kaappiin piiloon, heh. Ja nyt on ensi vuoden 3v synttäreille astioita mustavalkoiseen teemaan valmiina. ;D

Tykkään kovasti luoda erilaisia kattauksia, joskin nyt lähiaikoina hyvin laiskasti olen jaksanut mitään sen erikoisempaa kehitellä. Mutta tällaiset "värikkäät" astiat tuovat muuten kovin valkoiseen kattaukseen kaivattua vaihtelevuutta. Mustahimoissani kaivoin myös dymon kaapista ja näpyttelin ensimmäiset tarrat kotiimme. Suola- ja sokeripurkit saivat tekstit kylkeensä, eipähän mene enää sekaisin. :) Myös muut lasipurkkimme saivat teksit, mutta siitä toisessa postauksessa lisää!

Järkevintä olisi kömpiä nyt sänkyyn, mutta taidanpa vielä lukaista lemppariblogejeni uudet postaukset ennen sitä. Meillä on täällä aikamoista menoa ollut nyt pari päivää, taitaa uhmanpoikasta pukata isoveljellä. Huuh!! Mitään ei kuunnella, tai ainakin kuulo on hyvin valikoiva.. Paljon itkua ja kiukuttelua. Täytyy yrittää ymmärtää pientä ja muistaa sylitellä paljon! Josko se siitä. Eikö se uhma yleensä kestä sen maximissaan viikon? ;)

4 kommenttia:

 1. Kivoja nuo Ikean uudet astiat. Minäkin käyttäisin niitä juuri noin, etyä yhdistäisin muutaman jutun muuten valkoiseen kattaukseen. Suurempina annoksina voisi mennä liian levottomaksi.

  Meillä esikoisen uhmaa on jatkunut nyt reilu vuoden, heh :). Mutta ollakseni rehellinen, uhman aste onneksi vaihtelee ja ne pahimmat aallon harjat menee yleensä viikossa ohi. Tsemppiä ♥.

  VastaaPoista
 2. Huomaan itsekin, että on helmpompia päiviä myös, onneksi!! Nyt tuntuu vain, että monet asiat ovat pikkumiehellä huonosti ja kaikki pitää tehdä vaikeaksi. Onneksi on myös päivittäin silti oma iloinen itsensä ja uhman piirteet tulevat ns puuskissa. Tsemppiä myös sinne :)

  VastaaPoista
 3. Dymolla tuunatut lasipurkit on kyllä todella kivan näköiset!! :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään itse myös kovasti! :) ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Mukava kun jätit kommentin! :)