keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Tervetuloa syksy!

Vaikka kuinka rakastan kesää, niin en voi kieltää etteikö syksyn tulo olisi mahtavaa! Kirpeät aamut, puiden väriloisto ja pimenevät illat. Lasten mentyä nukkumaan on ihanaa käpertyä sohvan nurkkaan kullan kainaloon kynttilän loisteessa, siinä jos jossain on tunnelmaa. Ennen en ollut yhtään niin innoissani kesän loppumisesta ja ainainen sade ärsytti, mutta ei enää.. Voi miten piristävää on käydä vaunulenkillä sateella, oikeat vermeet vain päälle ja menoksi. Sisällä leikkiminenkin on tunnelmallista kun sade ropisee peltikattoon. Ja vauva nukkuu hyvin ulkona sateenropinassa. Sateella on siis monia hyviä puolia selkeästi ;)

Syksyn tulo tietää myös arkeen paluuta. Vaikka hullua se onkin, niin arkirytmiin on aina mukava palata. Viikonloppu tuntuu taas viikonlopulta ja silloin tehdään asioita perheen kesken. Vaikka välillä arki on puuduttavaa ja päivät toistavat samaa kaavaa, niin nautin kovasti elämästä kotona pikkumiesteni kanssa. Päivisin puistoillaan, kävellään koiran kanssa lenkkejä, leikitään ja välillä innostutaan leipomaan tai askartelemaan. Viime viikolla alkoi muskarikin, josta meidän 2-vuotias on kovin innoissaan. Muskarin jälkeen on mahdollista jäädä myös perhekerhoon. Mielestäni on hyvä, että lapset saavat ikäistensä seuraa ja etenkin se, että isoveli oppii leikkimään muiden kanssa sulassa sovussa, niin ei tule sitten suurta surkua kun pikkuveli tuosta vähän kasvaa, heh. Tällä hetkellä ukko parkkeeraa aina parkkitalon luokse ja voisi leikkiä siinä vaikka koko päivän.. :)Tuntuipas kivalta taas pitkästä aikaa kirjoittaa tänne blogiin ja nyt onkin havaittavissa pientä intoa taas bloggailun suhteen. Tai intoa olisi aina, mutta aika tuppaa olemaan kortilla. Tykkään kuitenkin kovasti tästä harrastuksesta ja yritän löytää aikaa postauksille. Kamerakin pitäisi taas kaivaa kaapista. Kuvia olen kyllä päivittänyt hyvin Instagrammiin. Voisinkin käydä jossain vaiheessa läpi kuviani siellä, josko olisi esimerkiksi askarteluideoita tai resepteja tännekin! :)

Nyt tämä mamma kömpii petiin. Yritän olla viisas ja mennä ajoissa nukkumaan, nyt kun iskä on pari päivää työmatkalla ja arjen pyörittäminen on kokonaan omissa käsissä. Toivottavasti vauva tiedostaa tämän ja nukkuu hyvän yön ;)

8 kommenttia:

 1. Ihania syystunnelmia ja kuvia :) Itsekin rakastan kesää, mutta huomaan pienen syysinnostuksen jo hiipivän tännekin siitä huolimatta ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Emilia!
  Hyvä, että syysintoa löytyy sieltäkin. Ja tällä viikolla on saatu ainakin nauttia vielä aurinkoisista keleistä, joka on kyllä ihanaa! Sadetta piisaa kuitenkin riittämiin tulevina kuukausina! :)

  VastaaPoista
 3. Tea! Ihanaa - vihdoinkin päivitit sun ihanaa blogia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Suvi! Ihana kuulla, että täällä on odoteltu :D

   Poista
 4. Yhdyn edelliseen, kiva lukea taas sun blogia pitkästä aikaa...
  Mulla on kans ollu omassa hiljaiseloa, ehkä taas uudella innolla piakkoin jotain päivitystä kyhäämään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että postauksia lukee joku muukin kun Vesa ;D Ja sun päivityksiä odotellaan myös kovasti!! Olisi ihana nähdä myös vilahduksia teidän varmasti niin kauniista kodista!! :)

   Poista
  2. Hei, kyllä! Sun blogia on ilo seurata :)

   Pieniä vilahduksia voi tsekkailla mun blogista nytkin jo, mutta sen verran meikeläisessä on perfektionistin vikaa oman kodin suhteen, että monasti nuo varsinaiset kodin sisustukseen liittyvät kuvat päätyvät mappi ööhön, kun mikään ei tunnu riittävän, jos yhtään ymmärrät, mitä tarkoitan :D

   Poista
  3. Ymmärrän kyllä yskän;) Vähän sama täällä myös.. ja jotenkin sitä on niin kriittinen..

   Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista

Mukava kun jätit kommentin! :)