torstai 27. helmikuuta 2014

Laskiaispullaa

Tänään otettiin varaslähtö.. Nimittäin laskiaispullien merkeissä! Mutta hei - oikea viikko jo! :D Pullahiiri en ole, mutta kas kummaa kun väliin tunkee hilloa ja kermaa, niin johan pullakin maistuu. Nyt hieman oikaistiin ja mies toi kaupasta pakastepullia, jotka vain täytimme. Nyt onkin herkuteltu taas oikein olan takas eilen ja tänään. Eilisille vieraille tein suklaakinuskicupcakeja, voisin linkittää niiden ohjeen tässä lähipäivinä, olivat kyllä hyviä! Suunnittelin tekeväni niitä jo jomman kumman pojan synttäreille keväällä. Inspiraatiota on niihinkin liittyen vaikka muille jakaa ja koristelut/värit on tietenkin jo mietitty, hehe. 

Keväästä puheen ollen.. Huomenna viimeinen päivä helmikuuta ja pienin mieskin samalla 10kk! Maaliskuu otetaan vastaan avosylin. Kevät on mahtavaa aikaa! Valoa, aurinkoa, valoa.. Enemmän asteita, lintujen laulua, hiekkaa, lätäköitä, kuraisia tassuja.. Converseja ja nahkatakkeja! 

Poikien lisäksi minä ja isäntäkin vanhennutaan huhtikuussa. Myös muutama ystävä ja muun muassa kolme rakasta kummilastamme juhlivat synttäreitä tässä kolmen kuukauden sisään - juhlahumua siis luvassa! :) Tervetuloa kevät<3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)