torstai 13. helmikuuta 2014

Sarjaton

Yksi astiahullu ilmottautuu! Voisin hamstrata kaapit täyteen erilaisia kauniita kippoja ja kuppeja.. Ja ennen niin teinkin. Nyt onneksi alkaa pikkuhiljaa olemaan vähän enemmän järkevää ajattelua täälläkin suunnalla. Olen nyt muutenkin yrittänyt siirtyä ajattelumalliin "vähemmän on enemmän", vielä ollaan kovasti vaiheessa, mutta hiljaa hyvä tulee eiks je? 

Ainakin lakana-ja pyyhekaappi ovat suurennuslasin alla, tarkoituksena rankka karsintaoperaatio. Kuitenkin käytetään vain niitä suosikeiksi muodostuneita yksilöitä, niin miksi ihmeessä säilöä hylly tolkulla jotain mitä ei edes käytä? Sama operaatio olisi edessä myös vaatekaapille - kunhan kerkeän. Jos jonkinmoista ryysyä kaappi täynnä ja ikinä ei kuitenkaan mitään päällepantavaa! Tuttua? Siinä mielessä projekti on helppo toteuttaa, että pahemmin uutta vaatetta kaappini ei kaipaa. Lähinnä se, että käyttämättä jääneet vaatteet siirtyisivät pois mahdollistaisi sen, että muistaisi edes sen, mitä kivojakin vaatteita kaiken alta löytyy! Kirppispöytää siis varaamaan!!

Jonkin verran myös ylimääräisiä ja jopa täysin nollakäytöllä on joitakin meidän astioita. Perusastiastomme on Iittalan 24h- sarjaa valkoisena. Myös Kokoa meiltä löytyy jonkin verran kippojen ja leipälautasten muodossa. Astiota saimme 2008 häälahjaksi. Nyt jos saisin uudelleen valita niin ehkä päädyttäisi Teeman valkoiseen astiastoon? Jotenkin se miellyttää silmää nykyään enemmän.. Eniten päänvaivaa tuottaa 24h:n kahvikupit, jotka ovat pyöreät muodoltaan ja omaan silmääni vaativat lautasen alleen. Nyt olenkin totaalisen ihastunut niin ikään Iittalan Sarjattoman kahvikuppeihin. Voi ah!! Joskus vielä niitä meille hankin, mutta sitä ennen pitäisi kaikki muut turhat myydä pois. Meille oli päätynyt kaksi sarjan kuppia värinä vanha rosa. Niin kauniita. Mutta koska kaappimme pursusivat jo ennestään ja väri ei ehkä olisi istunut meille parhaiten annoin ne ystävälleni, jonka tiesin haaveilleen juuri niistä :) meille tuulekin sitten tulevaisuudessa valkoisia ja harmaita yksilöitä! En malta odottaa ;)


Kyllä silmä lepää!! Myös nuo kupot ovat syötävän suloiset..

Koska ikivanha läppärini reistailee ja teen postausta kännykällä, en saa kuvien alle laitettua linkillä lähteitä. Mutta kuvat ovat lainattu Pinterestista ja Stockmannin verkkokaupasta! 

Ps. Vieläkään en ole päättänyt, mitä kynsille tänään tehdään.. Vielä 7 tuntia onneksi aikaa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)