sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Uudet huoneet

Nyt alkaa huoneiden vaihtourakka olla loppusuoralla, huh! Mistään sen suuremmasta remontista ei ollut kyse vaan meidän entinen makkari sai vain uuden värin seiniin, mutta yllättävän paljon vie aikaa pohjatyöt, maalaus, tavaroiden siirrot yms.. Värimaailmana poikien huoneessa on vaaleat harmaansävyt, valkoinen ja musta. Vähän vaaleita sinisen sävyjä myös mukana. :) Esikoisen entisen huoneen tavarat oikeastaan siirtyivät vaan uuteen paikkaan, eikä mitään uutta hankittu. Isoin muutos taitaa olla se, että pikkuveli nukkuu samassa huoneessa! ;) Ja lattiatilaa jää paljon enemmän leikkeihin.


Meidän huoneessa vallitsee vielä pienoinen kaaos.. Eli enemmän kuvia kehiin myöhemmin. Tosin eipä huoneeseen oikein muuta mahdukkaan kun sänky, heh. Ja en osaa tehdä päätöstä tähtinaulakosta, joka ostettiin tuolle 2-vuotiaalle omaan huoneeseen, joka nyt koristaa tuota meidän makkarin seinää.. Se sopii meistä tosi hyvin sinne, mutta jotenkin miellän tähtikuviot enemmän lastenhuoneeseen...? Täytyy puntaroida! :)
Nyt pojat päikkäreille ja itse rykäsemään 10km lenkki, saas nähdä kuinka tänään kulkee. Jännä miten lenkkeihinkin voi tottua, ennen tein kuolemaa jo parin kilometrin jälkeen!!
Illemmalla pieni Ikea reissu. Ja kyllä PIENI, näin lupasin itselleni ja miehelle. :D Yksi tärppiostos tuunattavaksi.. Siitä lisää myöhemmin. Haaveilen myös Maskros-kattovalaisimesta meidän huoneeseen, mutta varsinaista tarvetta ei kyllä ole, joten haaveiluksi saa jäädäkin..2 kommenttia:

  1. Tea, haluan sut avuksi maalien valitsemiseen - oon aivan hukassa :D

    Ihanat huoneet, kyllä kelpaa nyt poikien leikkiä <3

    /Sari

    VastaaPoista
  2. No aivan varmasti autan!! Sen minkä vaan osaan :D Ja kiitos muru<3 Tsemppit muuttoon!

    VastaaPoista

Mukava kun jätit kommentin! :)