tiistai 30. syyskuuta 2014

Newbie<3

Täällä ilmeisesti ollaan ihan vauvahuuruissa, sillä voisin vaan ihastella(ostella) kaikkea pientä ja suloista.  Lähinnä mininuttuja, mutta ajatukset harhailee myös vauvan tuoksuisessa sisustuksessa, uusissa rattaissa ja kaikessa mahdollisessa tarpeellisessa, hehe. 


Mitä tulee vauvan vaatteisiin on ihan ehdottomasti lemppari moneen kertaan mainittu Kappahlin newbie. Myös Lindexin minikuteet miellyttää silmääni. Keräsin tämän hetken newbie-suosikit tähän kollaasiin ja osa noista löytyykin jo isoveljien jäljiltä, mutta esimerkiksi tota aivan super ihanaa villahaalaria kuolaan. Sinisenä samainen meiltä löytyykin, mutta 68 koossa ja ensimmäiselle talvivauvallemme olisi aika oivallinen harmaa yksilö pienemmässä koossa? :)


4 kommenttia:

 1. Siis mä en kestä näitä ihanuuksia!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syötävän suloisia!!<3 ja hei ihan mahtia reissua teille - niin superia!!

   Poista
 2. Isommilla vauvoilla ja lapsilla tykkään enemmän värikkäistä vaatteista, mutta erityisesti vastasyntyneillä Newbiet ovat kyllä ihan syötävän söpöjä!

  Tipulasta löytyypi sinulle haaste! http://tipulassa.blogspot.fi/2014/10/mina-eli-11-11-11-blogihaaste.html

  VastaaPoista
 3. Mä oon ehkä vähän tylsä, mutta tykkään esim meidän kolmevuotiaallakin pukea paljon hillittyjä värejä. :) Vaikka ihastelenkin värejä muiden päällä!

  Kiitos haasteesta, täytyykin käydä kurkkaamassa!

  VastaaPoista

Mukava kun jätit kommentin! :)