maanantai 29. syyskuuta 2014

Vaaleansinisiä ajatuksia

Aloitan varmaan vähintään joka toisen blogitekstin kirjoittamalla "kiirettä pitää" tai "terkkuja täältä hulinan keskeltä", haha  :D Aika osuvia ilmaisuja kyllä meidän arkeen. Pikkuveljen yöt ottaneet taas takapakkia ja nyt kovasti mietitään, miten olisi järkevin edetä..


Pikkuveljestä puheenollen..... Perjantaina vahva aavistukseni vaihtui tietoon siitä, että helmikuussa meitä siunataan toisella rakkaalla pikkuveljellä. <3 Odotus on ollut melkein identtinen kahden aiemman kanssa ja muutenkin ollut vahva poikafiilis koko raskauden. Aika huisia saada tietää kuka siellä masussa oikein myllertää ja kieltämättä huisia on myös tieto tulevasta veljes"laumasta". Esikoiselle ja nuorimmallekin tulee ikäeroa vain noin 3v ja 8kk ja uskon, että kolmikko tulee olemaan todella tiivis ja läheinen. Ainahan pienet ikäerot eivät sitä takaa, mutta ainakin tämä on vanhempien hento toivomus. :) 


Aina kliseisesti sanotaan, että pääasia on se, että vauva on terve. Ja näin se kyllä on! Miten onnelliseksi sitä tuleekaan kun näkee ruudusta oman pienen huitovan jalkojaan ja käsiään tai imevän peukaloaan samalla kun ultraaja kertoo kaiken olevan erinomaisesti. Tuntuu, että nämä hetket lähentävät entisestään suhdetta masuvauvaan. <3 


Meillä ei ole kummemmin ollut minkään raskauden kohdalla "toiveita" sukupuolesta, ajattelemme molemmat vahvasti, että juuri se pieni tyyppi masussa on meille tarkoitettu ja niin sen pitää olla. Nyt tämän raskauden kohdalla sukupuolta tuli ehkä mietittyä eniten, koska voi hyvin olla, että tämä on meidän viimeinen lapsi. (Toki molemmat ollaan melko yllytyshulluja joten en vielä sano varmaksi;)) Lähinnä päässä pyöri molempien sukupuolten hyviä puolia, mutta mitään varsinaista toivetta ei kummallakaan ollut. Näin on juuri hyvä - ihanaa, että mulla on mun oma ukkoporukka! <3 Mieheni sanoi ultran jälkeen, että kun on niin vahva nainen vaimona ja äitinä, tarvitaan pieniä poikia tasapainottamaan tilannetta.. ;) 


Kolmannelle prinssille on periytymässä paljon vaatteita veljiltä, mutta jotain pientä kipaisin jo hakemassa Kappahlin Newbie-osastolta, ne on niin syötävän suloisia!! Eksyin myös eilen illalla ihastelemaan pieniä vaatteita Lindexin sivuille ja törmäsin siellä tähän ihanaan inspiraatiokuvaan.
Niin suloinen!! Vaikka meillä vauva ei ainakaan alkuun saa omaa huonetta, mutta tähän tyyliin olisi ihana sisustaa vauvan oma nurkkaus meidän huoneeseen! <3 

Mukavaa viikkoa kaikille! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)