torstai 11. syyskuuta 2014

Suolapähkinä-suklaapiirakkaa rakkaalleni

Heippa,

tuntuu, että postauksia satelee aina vain torstai-perjantai-akselilla. Ehkä se on se kun pääsee virittäytymään viikonlopun tunnelmiin? :) Meillä arki on jatkunut edelleen hektisenä, ollaan taas juostu näytöissä, löytämättä mitään potentiaalisia kohteita, äh. Vaikkei vielä ole superkiire aikataulu muuton suhteen niin jotenkin haluaisin, että asiat ratkeavat ennen vauvelin tuloa. Ja muutenkin mitä pikemmin muutetaan niin parempi myös sen kannalta, että esikoinen pääsee "soluttautumaan" sinne paremmmin kerhon merkeissä. Haluaisin lapsille mahdollisen katkeamattoman kerho-päiväkoti-koulu-polun, niin että samat kaverit pysyvät ja kulkevat mukana. Nyt ollaankin taas vaihteeksi ihan pihalla siitä mitä halutaan, tai lähinnä mistä karsitaan ja minkä tähden. Kaikkea kun ei valitettavasti voi saada. Onko tärkeämpää suurempi koko? Uudempi asunto? Vai se sijainti? Aivot raksuttaa kyllä koko ajan ja vietän ihan liikaa aikaa selaillen asuntoilmoituksia.. 


Unikoulusta mainitsen vielä sen verran ennen herkulliseen reseptiin siirtymistä, että vähän on nukuttu. Kolme viikkoa pian takana ja edelleen huutoa öisin. Huomenna ylimääräinen neuvola, jossa tsekataan perusasiat ja jutellaan muutenkin mahdollisista unikoulumenetelmistä, joita ei ehkä vielä olla kokeiltu. Viime yö oli näiden kolmen viikon aikana kolmas kokonaan nukuttu yö, toivo aina nousee tällöin, mutta luultavasti palautuu jo ensi yönä, haha. Pikkumies kyllä kuolaa nyt ihan valtavasti ja syö sormia, mitä ei normaalisti tee. Eli voi olla, että unikoulu ajottui vähän huonoon saumaan jos lauma hampaita on iskemässä samaan aikaan. Mutta ei millään viitsiisi enää luovuttaa kolmen viikon jälkeen kun jossain vaiheessa on kuitenkin opittava nukkumaan omassa sängyssä.


Ja otsikkoon.. Meillä on tänään vuosipäivä, 11 vuotta yhdessä, hurjaa! Teinirakkaus kesti ja kestää edelleen. ♥ Juhlapäivän kunniaksi päätin yllättää mieheni ja leipoa hänelle jotain johon yhdistäisin hänen lempiherkkunsa snickersin. Googlettelin eri versioita ja päädyin suolapähkinä-suklaapiirakkaan. Ja hyvä, että päädyin, melkoista herkkua! namnam Melko makeaa ja tuhtiahan piirakka oli, mutta en valita ;) Oli pakko kutsua myös ystävät kahville, ettemme söisi koko piirakkaa meidän perheen voimin, niinkin voi hyvin käydä....
Ohje oli suoraan täältä, Kinuskin keitin ohjeessa olevasta kahdesta vaihtoehdosta fariinisokerilla. Ja päälle tulevaa suklaata en laittanut kuin noin 50g, jonka ns viirutin päälle ja mielestäni se riitti oikein hyvin.


En ehkä haluaisi kirjoittaa tätä, mutta kirjoitanpa kumminkin.. mieheni lähti juuri hakemaan meille ruokaa mäkistä, sekin tietenkin vuosipäivän kunniaksi.. Mitä muuta sitä voikaan toivoa päivältään kuin kukkia, suklaapiirakkaa, mäkkiruokaa? :D No sainpa jotain muutakin, nimittäin lämmikettä syksyyn, mutta kerron siitä lisää myöhemmin. 

Huomenna sulkemaan kesäkausi mökille, ihanaa! Nautitaanhan viikonlopusta! :)


2 kommenttia:

  1. Namnamnam, siis nyt kyllä kuulostaa&näyttää ihan törkeen hyvältä leipomukselta! Täytyy kyllä kokeilla, olisi hyvä syykin, kun äiti&isä tulee vkl kylään ;) Onnitteluhalit myös 11 yhteisestä vuodesta, se on jo huigeen pitkä aika se!!! P.S.kämppäsuunnitelmat kuulostaa myös kutkuttavilta, meidän pitäis kyllä ehti nähdä...

    VastaaPoista
  2. Suosittelen kyllä koko sydämellä testaamaan! 😍 Kerro sit mitä tykkäsitte jos teette..

    Ja arvaa mitä? Nyt olis löytynyt yksi ihana kohdekin, tai siis täys remppa pitää/saa tehdä, mutta täydellinen pohja ja suht ok aluekin. Voi äh kun on niin monta liikkuvaa palaa tässä palapelissä!!!!!!

    Ja todella pitää järkkää treffit niin päästään kunnolla turisemaan! Ihanaa perheviikonloppua<3

    VastaaPoista

Mukava kun jätit kommentin! :)