perjantai 5. syyskuuta 2014

Omenapiirakka

Ja niin se olisi taas perjantai ja viikonloppu kolkuttelee ovella. Viime viikonloppu sujui kotosalla järjestellen ja siivoillen ja tänä viikonloppuna onkin sitten ihan erilaiset suunnitelmat kun joka päivälle ollaan sovittu ystävien kanssa treffejä. Ollut jotenkin niin hektinen tää alkusyksy ettei ole paljoa keretty tekemään muuta kun pyörittämään perusarkea, kaupassa käydä ja omat urheilut saanut hoidettua juuri ja juuri. 

Me ei varsinaisesti etsitä tällä hetkellä tositarkoituksella uutta kotia, mutta ollaan silti menneillä viikoilla juostu näytöissä vähän haistelemassa tämän hetken tuulia. Ei oikein ole ollut ainakaan vielä mitään sydäntävieviä kohteita. Ehkä onneksi? En oikein tiedä mikä olisi nyt paras suunnitelma, sen vaan tiedän, että tämä nykyinen kolmio ei tule olemaan meidän pysyvä kämppä. Vaikka tänne nyt hyvin mahdutaan ja tullaan mahtumaan vielä vauvan synnyttyäkin, mutta jossain vaiheessa tila loppuu kesken. 

Ei ollut tarkoitus paasata asuntohommista vaan jakaa ihan älyttömän simppelin omenapiirakan ohje! Tai lähinnä omasta mielestäni sen yksinkertaisimman ja helpoimman täytteen! 

Pohjaksi tein perus murutaikinan ja päälle kaadoin kermaviilisekoituksen, johon olin lisännyt munan, desin verran sokeria ja ripauksen vaniljasokeria. Sen päälle omppulohkot ja kanelipeite vielä ennen uunia! Noin 30min uunissa ja herkku on valmis nautittavaksi. Itse en useinkaan kaipaa piirakoiden päälle muuta, mutta ei varmasti vaniljavaahto-tai jäätelö makua pahenna ;) Pitääkin katsoa jos innostun tänään leipomaan uuden version kun esikoisen kummitäti tulee kyläilemään!

Aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)