torstai 9. elokuuta 2012

♥kynttilät

Rakastan kynttilöitä! Paras puoli hiipivässä syksyssä onkin juuri tieto pimenevistä illoista, jolloin tulimeri valtaa kotimme(toivottavasti ei kirjaimellisesti!). Useamman vuoden ajan syys-ja talvikauden lyhdyt ovat olleet suuressa osassa sisustusta. Etenkin suuret yksilöt lattialla ovat niin ihania ja tekevät superisti tunnelmaa.

Tänä syksynä kynttilöitä ei kuitenkaan tulla tietyistä syistä polttamaan lattiatasolla ja nyt olenkin etsinyt uusia tapoja polttaa kynttilöitä perinteisten tuikkujen rinnalle. Googlettamalla eksyin johonkin blogiin(en kuollaksenikaan muista nimeä), jossa tuikkukynttilät oli sijoitettu sellaiseen pieneen kasvihuonetyyppiseen systeemiin ja se näytti aivan upealle!! Jes - problem solved! :D tai ei aivan...

...mistä siis kyseinen kasvihuone?! Nettietsiskelyt eivät tuottaneet tulosta, mutta onneksi kaupoissa kiertely kannatti. Stockmannilta löytyi juuri sopiva yksilö. Ja näin jälkikäteen tuli tietenkin mieleen, että olen samaisen kasvihuoneen pinnannut joskus pinterestissäkin. Osittain siis turhaa työtäkin, mutta kaiken vaivan arvoista! Ja kuka tietää jos mulle vielä vaikka ens keväänä iskee viherpiiperöisyys ja pistänkin yrtit kasvamaan? ;)

Tuikkujen lisäksi sisään sopisi sisustuskiviä, simpukoita, minikasveja...mitä vain!
Ja nyt kun mainistin siitä, ettei sisällä tulla käyttämään lyhtyjä lattialla...niin tai siis lyhtyjä on jo nyt, mutta tulta niissä ei uskalla polttaa.. uskallampa kuitenkin väittää, että tämä takapihalla majaileva yksilökin raahataan sisälle kesäkauden loppuessa..ja voihan niitä kynttilöitä poltella vasta poitsun nukkuessa! Aina ei ruksuta ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)