perjantai 17. elokuuta 2012

Valokuvilla sisustaminen

Olenkin jo maininnut siitä, kuinka paljon tykkään sisustaa valokuvilla. Kuvat kertovat niin paljon asukkaistaan ja tuovat ihania muistoja mieleen.Tällä hetkellä meillä on kuvia kehyksissä seinällä sekä pöydillä. Meidän hääkuvista on rajattu myös kaksi mustavalkoista canvastaulua. Nyt haluankin ehdottomasti lisää canvastauluja seepian värisenä. Luultavasti mustavalkoiset saavat siittyä syrjään!

Canvastaulujen rinnalle haluaisin kuitenkin vielä keksiä idean, johon laittaa esille viime viikolla otettuja perhekuvia. Tähän kuvakollaasiin haluaisin saada noin 5-8 kuvaa, joissa peltomaisema on teemana. Olen nyt yrittänyt miettiä erilaisia vaihtoehtoja ja joitain olenkin jo löytänyt. Kuten aina Olen Pintersestissä taas surffaillut ja sieltä löysin ainakin nämä hauskat tavat luoda kuvakollaasi kotiin.

Tämä on aivan ihana idea!
Kuin myös tämä..
Tästäkin olisi ainesta kuvakollaasin raameiksi.
Kuin sarjakuva. I Like!
Tämäntyylinen meiltä jo löytyykin, mutta en halua heinäkollaasia jatkaa siihen samaan ja uudelle ei oikein ole tilaa?
Tauluhylly on jossain vaiheessa tulossa jo makkariin ja canvastauluja siihen, mutta ehkä samantyyppinen idea kävisi myös vaikka eteiskäytävään?
Lisäksi itselleni viikon vanhan tuttavuuden Zalandon sivuja jälleenkerran selaillessani silmiini osui kaksi melko kivannäköistä kehystä.
Vihdoin valkokehyksinen! Olen törmännyt useaan hopeaan, mutta tämä on enemmän mieleen!

Ja kuinka ihana tämä on?? Tällainen on melkein pakko saada!! :D

Ja taas perrrjantai! Oikein rentouttavaa viikonloppua kaikille ja yritetään nauttia sateen ropinasta :)
3 kommenttia:

 1. Katsoin samoja kehyksiä Zalandosta juuri :) Tosi kivoja ja mietin että tuon valkokehyskollaasin voisin laittaa sohvan päällä olevalle tauluhyllyllekkin :) Mun blogissa on alekoodi muuten tonne Zalandoon, jos päätät tilailla :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa sun blogista juurikin sain tietoon, että Zalandolla on myös kotiin tavaroita. Pari kertaa olin aiemmin käynyt siellä pyörimässä, mutta hogannut vain vaatteet. :) Täytyy kyllä varmaan laittaa tilausta tulemaan kun siellä oli pari kivaa trikoista raitamekkoakin! ;)

   Ja muksaa viikonloppua myös sulle!

   Poista
  2. Niin ja sitä piti vielä sanomani, että kehys sopisi varmasti myös teidän kodin henkeen ja jos päädyt tilaamaan ko. tuotteen ennen mua niin laitahan kuvia blogiisi niin käyn kurkkimassa! :)

   Poista

Mukava kun jätit kommentin! :)