lauantai 18. elokuuta 2012

Lamppua mä metsästän!

Näin syksyn hiipiessä(onneksi ulkona on nyt kuitenkin täysi kesä!!) sisustusintoilu taas nostaa päätään ja laittaa aivot ruksuttamaan. Joten sisustusaiheella jatketaan. Jonkin verran meillä on sisustustavaroita aina jemmassa, niin inspiraation iskiessä voi käydä sisustuskätköäni tonkimassa. Vaiheluhan virkistää! ;) Tänään pikkumiehen unien ajan käytin kuitenkin aikaa lamppujen tiirailuun. Haussa siis uusi valaisin ruokapöytämme päälle. Lamppujakin meillä taitaa yksi lojua varastossa, mutta ihan yhtä suurta kokoelmaa ei valaisimista löydy kuin esimerkiksi lyhdyistä ja tuikuista. ;)

Nykyisen valaisimen hankimme edelliseen asuntoomme ja sinne se sopi kuin nakutettu. Nyt kun olen haalinut kotiimme joitakin hieman romanttisempia & vanhanaikaisempia yksityiskohtia kaipaisin näitä ominaisuuksia myös valaisimelta. Tiedän suunnilleen minkätyyppistä yksiö haen, mutten ole täysin sellaiseen vielä törmännyt. Meillä on keittiön välitilassa väliaikaisratkisuna kosteutta ja likaa hylkivä maali, kun emme remontin keskellä kiireessä saaneet kartoitettua tarpeeksi vaihtoehtoja. Joten en tiedä olisiko järkevämpää odottaa, että saamme suuremman asian päätettyä ja keskittyä vasta sitten näinhin mukamas pienempiin seikkoihin?! ;)

Nykyinen valaisimme on ajaton ja simppeli ja pidän siitä kovasti, mutta myös olohuoneen valaisin on samaan kategoriaan lukeutuva ja tilat ovat yhdessä niin ruokapöydän päälle saisi hyvin laitettua myös näyttävämmän valaisimen.


Nämä kaksi palleroa käyvät kyllä kivasti yhteen. Hmm... ;)

Jotain tämän tyyppistä olen ajatellut tilalle

Ellos

Ellos
 Nämä kaksi yksilöä sopisi malliltaan hyvin yhteen meidän tripot lamppumme kanssa!

Ellos

Suurta ihastusta ovat aiheuttaneet myös nämä valaisemet

Vähän blingblingiä Ellokselta
Sekä tämä aivan ihana Tine K:n varjostin! Tästä olisin ehkä eniten innoissani, mutten ole vielä törmännyt missään kyseiseen.. Kuva on Wanilla Rosen blogista lainattu. Täytyykin sieltä pikapikaa kysellä :)2 kommenttia:

  1. Ainakin Nougat Bulevardilla myy noita ihania TineK valaisimia...tykkään myös kovasti :)

    VastaaPoista
  2. Juuri ostin kyseisestä liikkeestä korikassin ja enpä tajunnut samalla katsella varjostimien perään. Täytyypä siis poiketa uudelleen ;) kiitos vinkistä!!

    VastaaPoista

Mukava kun jätit kommentin! :)