lauantai 17. toukokuuta 2014

Aurinkoinen viikonloppu

Mitkä ilmat!! Ihanaa!! 

Eilen päästiin miehen kanssa viettämään laatuaikaa kun yksi siskoistani tuli vahtimaan poikia. Vähän jännitti jättää nuorimmaista tädille, kun on ollut niin kovin kiinni mussa nyt ja ei kamalasti ole hoidossa ollut. Pienen alkuitkun jälkeen ilta oli sujunut kuitenkin super hyvin! Jesjesjes! Alkuun ajatuksena oli, että sisko laittaisi pojat nukkumaankin, mutta tultiinkin kotiin jo ysin maissa. Ja hyvä irtiotto saatiin kuitenkin. :) 

Mieheni nappasi muutaman kuvan Haukilahden rannassa. Meri on lähellä sydäntäni ja nautin suunnattomasti sen rannalla oleskelusta tai kävelylenkistä lähettyvillä. Vaikka kesällä kunnon järvimaisemakin on aivan ihana. Onneksi täällä saa nauttia molemmista!
Kotiin mentäessä oli kundit vielä iltapalapöydässä ja olo oli varsin kotoisa heti alkuun. 
Varsinainen sottapytty tämä meidän sankari :D

Nyt istun talkooaamun jälkeen bussissa yksikseni suuntana Helsinki ja Tony's deli. Meillä on työkavereiden kanssa perinteinen kevätdinneri. Jotenkin hassua kun on ollut kotona jo kolme vuotta. Ollaan kyllä poikien kanssa käyty välillä piipahtamassa duunissa, niin pysyy edes vähän messissä. ;)

Naureskelin muuten juuri instagrammiin, että mukava asua "maalla" niin saa vähintään 45min laatuaikaa blogien kanssa per suunta bussissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)