tiistai 13. toukokuuta 2014

Kutsukortti

Niin ne meidän kevätperheen viimeisetkin synttärit lähestyvät ja helatorstaina juhlitaan 3-vuotiasta! Tällä kertaa ollaan hurjia ja samalla kertaa saapuvat niin mummit kuin kummitkin. Nopealla laskutoimituksella 23 aikuista ja 10 pikkuvipeltäjää. Toivotaan kaunista tai ainakin sateetonta ilmaa, niin terassia voi käyttää hyödyksi.


Mustavalkoiset juhlat tulossa tähtiteemalla. Pikkumies löysi jo aikoja sitten Confetin alelaarista sokerimassasta tehdyn Salama-auton ja ilmoitti tomerasti, että se on tulossa synttärikakun päälle. Viikonloppuna tilasinkin kakun ja kerroin, että Salamalle pitää jättää arvoisensa tila. :D Musta on ihana kun isoveli osaa kertoa jo omia mielipiteitä ja toiveita. Ainakin vielä nyt kun ne on melko helposti muokattavissa äidinkin toiveisiin sopiviksi. ;)

Ja tosiaan tässä kuvia viime viikolla lähetetyistä kutsuista. Yksinkertaista ja helppoa, niinkuin tykkäänkin. Ostin häthätää mustat kirjekuoretkin ja en meinannut ensin keksiä miten kirjoittaa osotteet niihin, mutta onneksi keksin dymon! Aika kivat tuli. Ja postimerkkinä vajaa 3 vuotta sitten tilatut merkit pojan pikkuvarpaista kastejuhlaan. <3 Niin ja kutsun tekstin saneli tyyppi ihan itse! Lause olisi jatkunut vielä "ja lahjaksi toivon Cars-hahmo Kessua" mutta jätinpä sen kirjoittamatta. ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)