perjantai 23. toukokuuta 2014

Ihan pihalla

Nyt kun ilmat ovat hellineet, on katseet pysyneet kummasti meidän pihassa. Viime viikolla siskoni tuli perheineen grillaamaan ja jahkailtua aikani meidän kukkapenkkien kanssa tarttui sisko lapioon ja tyhjensi penkit. Hän on aina ollut meistä se tuumasta toimeen-tyyppi!

Nyt penkit ammottavat vielä tyhjyyttään, mutta asiaan saadaan toivottavasti korjaus viikonlopun aikana. Huomenna aamusta heti Plantageniin pällistelemään. Jotain simppeliä valkoista, ehkä vähän hentoa vaaleanpunaistakin.. Saas nähdä. Jos jossain kaupoilla en tykkää pyöriä niin se on juuri puutarhamyymälät. En tajua kasveista/istutuksista jne hölkäsen pöläystä. Onneksi paikalla on toivottavasti ammattitaitoista henkilökuntaa. :)

Kukkamietintöjen lisäksi käytiin vihdoin hakemassa kotiin jo viime kesänä haaveilemani Falster-pöytäryhmä Ikeasta. Aivan täydellinen! Pientä pulmaa tietenkin aiheutti penkkivalinnat; tavallinen tuoli ilman käsinojia, käsinojien kanssa vaiko hieman suurempi tuoli, jonka selkänojaa saa säädettyä? Olen varsinainen jahkailija.. Kuulemma, en myönnä.... 
Toiselle puolelle halusin ehdottomasti penkin ja kun alkuviikosta aloin katselemaan tilannetta, niin nehän olivat tietenkin loppuneet joka puolelta, paitsi Kuopiosta. Tätä tietoa ennen kotona oli sattunut ja tapahtunut vaikka mitä uhmaikäisen ja kiukuttelevan pikkuveljen kanssa ja kun huomasin penkin olevan hankalasti saatavilla, soitin miehelleni itkupotkuraivari(tunnetumpi termi lastemme keskuudessa)-puhelun ja onneksi mulla on maailman paras mies, joka jollain ilveellä sai homman hoidettua niin, että ensi viikolla penkin voi hakea postista!

Istuintyynyt kävin tänään aamusta hakemassa poikien kanssa Kodin1:sta, mutta en olekkaan nyt ihan varma onko ne hyvät. Näyttävät nimittäin jotenkin pöllöille ja liian paksuille.. Täytyy huomenna konsultoida miehen kanssa kun on palannut työpaikan riennoista. Meillä on tänään siis ilta ilman isiä tiedossa, mutta onneksi hyvä ystäväni saapuu kohta puolin kahden poikansa kanssa meidän seuraksi. Ja kutsuihan naapurin rouvakin meidät kakulle, ei hullumpaa! :)

Aurinkoa viikonloppuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)