keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Tohina päällä

Ihanaa vain kuunnella peltikattoon ropisevaa sadetta..

Nyt on kyllä kaikki mehut puristettu tältä äidiltä. Kaksi yh-päivää takana ja samalla on pitänyt järjestellä esikoisen huomisia synttärijuhlia. Onneksi sain lastenhoitoapua poikien isoäideiltä ja tädiltä, muuten en olisi selvinnyt. :) Onnea on kyllä kun meidän molempien vanhemmat asuu tässä nurkilla, mummolaan on ihan kävelymatka. 

Leivontahommat on nyt hyvällä mallilla ja huomiseksi jäi enää suolaisen piirakan teko. Niin ja siivous.. Aamulla isäntä ukkojen kanssa ulos ja moppi heilumaan. Tai toisin päin, ehkä kunnon ulkoilu tekisi kyllä terää nyt itsellenikin kun tänään koko ilta hikoiltu keittiössä. Meillä on jotenkin jännä, että vaikka on avokeittiö ja tilaa suht hyvin niin heti kun uuni on hetkenkin päällä niin lämpötila nousee huomattavasti.. Keittiöstä aasin siltana vatkaamiseen.. :D vatkasin valkuaisvaahtoa ja pojat leikkivät tätinsä kanssa huoneessaan. En yhtään kuullut pikkuveljen tuloa kunnes huomasin tyypin tepsuttelevan kovaa vauhtia mun luokse ihana iso hymy kasvoillaan. Kävely on nyt ihan pop ja tänään varmaan puolet matkoista kuljettiin jo pystyssä! <3 pienet on niin suloisia opetellessaan kävelemään. 

Niin ja postauksen ideana oli näyttää eilen pikaisesti nappaamani kuvat huomisen tarvikkeista. Eli mustaa ja valkoista, tähtiä ja pienenä määränä "autojuttuja" eli toiset pillit muistuttavat ruutulippuja(tai ainakin sama väritys). ;) 
Eilen kävin pikaisesti Juhlamaailmassa Koskelossa ja oli ihan pakko ostaa toi kuvassakin näkyvä tähtifoliopallo. Ihan superhieno! Olin ajatellut mustaa 3 numeropalloa, mutta se on todella iso ja ehkä vähän tiellä siinä kohtaa mihin pallot haluaisin. Ja hintaakin taisi olla neljäsosa tällä tähdellä. 

Aamulla mies käy vielä hakemassa täytekakun, jossa tällä kertaa ekaa kertaa ikinä käytetty sokerimassaa. En yleensä koskaan halua käyttää massoja jo ihan niiden maun takia, mutta nyt visio vaan yksinkertaisesti vaati massan ylleen.. Jännittää positiivisella tavalla millainen kakku saadaan juhliin. :) 

Nyt jatkan sateenropinan kuuntelua ja yritän pysyä hereillä vielä 59minuuttia. (Marenkipohja uunissa). Onneksi on piiiitkä viikonloppu edessä ja isilläkin perjantai vapaa! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)