torstai 8. toukokuuta 2014

Pilvi pieni pehmoinen

Hulinaa piisaa täällä päässä, joten postaustahti vähän heikomman puoleinen. Mutta parasta tässä onkin, että voi kirjoittaa sillon kun on aikaa ja inspiraatiota. Tiedän, että moni ystäväni vierailee täällä lukemassa meidän kuulumisia, mutta nyt lähiaikoina teitä on eksynyt tänne muutamia muitakin, ihan superia! :)

Palaan vielä kuvakollaasin verran pikkuveljen synttäreihin. "Teemana" oli siis valkoinen & mintunvihreä ja koska vauvamme on suloinen kuin pieni pehmoinen pilvi niin pilviä nähtiin myös pöydässä. :) Kakku tilattiin ja samainen henkilö teki kakut myös kastejuhlaan viime kesänä. Kakku oli aivan toiveidemme mukainen ja etenkin sen hento väri oli aivan nappiosuma! Myös vieraat kehuivat paljon sekä ulkonäköä että makua. Jos tarvitset taitavan kakuntekijän niin suosittelen kyllä "Kermaruusua" sydämmestäni :) Tämän kuun lopussa juhlitaan 3-vuotiasta isoveljeä ja samasta paikasta on kakku laitettu jo tilaukseen. Hieman tosin tällä äidillä ongelmia päättää, miten yhdistää esikoisen toiveet omaan visioon. :D mutta ehdottomasti haluan, että pikkumies saa jo itsekin vaikuttaa ja kertoa toiveita juhliin liittyen ja näyttää tyyppi olevankin innoissaan suunnittelemassa juhlia äidin kanssa!

Vinkkinä muuten nuo pilvikoristeet päälle saaneet tuulihatut! Aivan takuuvarma hitti joka juhlissa!! Ja löytyvät edulliseen hintaan Citymarketin pakastealtaasta. Pirkka-merkkisiä ja niin super hyviä! Varmasti muistakin K-kaupoista saattaa löytyä. Toinen ihan mahtava uusi tuttavuus oli savuporopiirakka. Tosi hyvää myös! Hitsi kerkesin ohjeen jo unohtamaan, mutta jos osuu eteen niin varmasti jaan sen täällä!
Nyt herättelemään poikia, jotka pääsivät ihan liian myöhään tänään nukkumaan venyneen lääkärireissun takia. Meidän 1-vee pääsi livahtamaan kylpyhuoneeseen ja meinasi tukehtua koiran nappulaan oikein pahasti. Ihan hirveä tilanne, säikähdin todella paljon. En voinut kun itkeä sen jälkeen, vaikka tilanne lopulta päättyi hyvin. Ja lääkärikin vielä kuunteli tarkkaan hengitysäänet ja tunnusteli vatsan yms ja totesi, että nappula on varmasti päätynyt ruokatorven kautta vatsalaukkuun, eikä hengitysteihin niinkuin aluksi pelättiin. Huuh. Pakko mennä rutistamaan omia nuppuja<3 Mukavaa loppuviikkoa! 

2 kommenttia:

  1. Hui -ihan varmasti kaamea tilanne! Onneksi poika voi hyvin! Ja ihanat kuvat juhlista!

    VastaaPoista
  2. Onneksi tosiaan selvittiin pelkällä säikähdyksellä! Huomaan nyt vaan entistäkin tarkemmin muussaavani pikkuisen ruuat ja leivätkin murustelen millipalasiksi.. Noh kunhan hampaita tulee lisää niin ehkä äitikin uskaltaa vähän hellittää :)

    Ja kiitos! Kohta saadaankin kuvia jo isoveljenkin juhlista :D

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Mukava kun jätit kommentin! :)