maanantai 10. marraskuuta 2014

Joululahjamietteitä lapsille

Tervehdys taas täältä päikkärituvalta!

Tässä lähiviikkoina ollaan saatu jo muutamia kyselyitä mummeilta ja kummeilta lasten joululahjatoiveista. Esikoisen ainoa hartaasti toivoma lahja on sähköinen autorata, jonka varmaankin hankimme itse pojille yhteiseksi lahjaksi. Leluja meillä on yllinkyllin ja ollaankin nyt yritetty miettiä mahdollisimman käytännöllisiä ja hyödyllisiä lahjatoiveita, tietenkin huomioiden myös poikien mieltymykset :)
Tähän ensimmäiseen kuvaan keräsin vähän arvokkaampia/isompia lahjoja, joita voisi pyytää esimerkiksi isovanhemmilta pojille yhteisiksi. Granitin teepee-teltasta olen haaveillut jo pitkään ja tiedän poikienkin siitä innostuvan. Ikeassa taas etenkin esikoisen huomion on kiinittänyt liitutaulu(jonka puuosat maalaisin kyllä valkoiseksi), täytyy vaan miettiä tarkoin mitä huoneeseen enää mahtuu.. Brion valkoinen hella meiltä löytytkin, mutta Ikean keittiö viehättää silti.. meidän viereisessä asukaspuistossa on vastaava ja kovasti pikkumiehet tykkäävät sen ääressä kokkailla. Yhtenä haaveena on myös pupuvalaisin, josta tietäisin ainakin pupuja rakastavan pikkuveljen innostuvan! 

Olikohan nämä nyt kuitenkin äidin joululahjatoiveita...? ;)

Yöpukuja tarvitaan jatkuvasti, ainakin meillä tuntuu, että aina ovat kaikki pesussa. En kauheasti tykkää printeistä vaattteissa, mutta juuri yöpukujen kanssa olen ollut "joustavampi", haha. Salama-yökkäri olisikin varmasti todella mieluinen isoveikalle. Vaikka leluja onkin yli tarpeiden, niin silti koen, että brion(meillä myös Ikean) junarata on aina mieleinen lahja. Tällä hetkellä meiltä puuttuu ainakin rautatieasema, jollaisen näin jokin aika sitten kaupoilla pyöriessäni..

Arne Jacobsen Design letters-mukit meiltä löytyykin ja esikoinen innoissaan hörppii maitonsa omasta L-mukistaan. Lautanen olisi varmasti myös suosittu! Kuvan 365 iltasatua-kirja meillä on, lähinnä ajattelin tässä kohtaa sitä lahjavinkiksi teille, ainakin meillä saaneen suosion perusteella :) 

3-vuotias varmasti ilahtuisi jo ikäisillensä suunnatuista lautapeleistä. Esim juuri kimble tai tuo alempi chocopeli. Tuo musta parkkitalo meillä onkin ollut jo pari vuotta, mutta olikohan toisena päivänä kun esikoinen kavereineen nousi sen päälle ja ylinkerros räsähti.. taitaa täällä taas äiti haaveilla uudesta ehjästä versiosta.. 

Henkkamaukalta oon löytänyt monet kivat pussilakanat meille.. nuo kuvan dinotkin ovat aikas kivat! Meillä tosin kovasti puhetta nyt Salama-pussilakanoista.....hmm......

Tähän vikaan kuvaan keräsin muutaman idean lähinnä ajatellen pikkuveljeä. Muumeista tykkää kovasti ja varmaan juuri muumiaiheinen palapeli tai esim luukkukirja täytyy pakettiin kääräistä. Tälle pikku rämäpäälle ei vielä voi antaa posliiniilautasta ja meidän muutamat muoviset nekin muumiaiheiset lautaset kaipaisivat kipeästi kavereita. Rallikuskille musta brion kilpa-auto puunvärisen kaveriksi tai innostuneelle legorakentajalle työmaaduploja. On nimittäin läheinen työmaa ihan pop! :)

Alkuun ajattelin, etten keksi yhtään lahjaideoita, mutta toisin kävi. :) Muita hyviä ja tykättyjä lahjoja ovat olleet mm. sähköhammasharja, kylpykuplat ja pyyhe mieluisella kuviolla. Näistä ideoista ammennan varmasti meidän veljesten lahjatoiveet, toivottavasti näistä on hyötyä muillekin! :)

Mukavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)