keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Omat joululahjatoiveet

Joulun pääpaino ei ole koskaan ollut meillä lahjoissa. Tämä on juurtunut itselleni jo kotoa ja samaa haluan opettaa pojilleni. Tärkeintä on yhdessäolo, koko perheen mieleinen tekeminen(meillä perinteenä esim pulkkamäki..kunhan lunta olisi aina!), muita perinteitä ja tietenkään hyvää ruokaa unohtamatta!
En kuitenkaan kiellä ettenkö tykkäisi miettiä lahjoja omille pojille ja vaikkapa kummilapsille. Kun on paljon pikkuväkeä ympärillä(onnekkaat♡) niin aikuisten lahjahankinnat ovat jääneet vähemmälle. Olemme mieheni kanssa normaalisti hankkineet muutaman lahjan toisillemme ja se on ollut hyvä systeemi. :) Vaikka talous on yhteinen ja lahja saattaa olla toivottukin niin silti on edes yksi paketti mukava repiä papereista esiin. Niin ja anoppi haluaa aina ehdottomasti muistaa meitä jotenkin. Yleensä olemme pyytäneet jotain hyödyllistä kuten keräämäämme astiasarjaa,pussilakanoita tms..


Eilen illalla yritin sulkea ajatuksiani johonkin mukavaan kun iskä kävi unitappelua läpi pikkuveljen kanssa. Kokosin kollaasiin sellaisia lahjaideoita, jotka itse ottaisin mielelläni vastaan. Ehkä joku teistäkin kelpuuttaisi samat lahjat? 
Tine K:n xs kokoisen korin mies kävi eilen hakemassa Nougatista meidän joulupuulle ja saman korin kelpuuttaisin myös suuremmassa koossa. Pellavalakanat ovat notkuneet jo pitkään ostoslistalla,tuskaa aiheuttaa valinnanvaikeus värin kohdalla, haha. K
Ja kuten poijillekin haluaisin myös meille aikuisille Arne Jacobsenin Desingn letters kirjainlautaset. 

Ooh,taljat!♡ 

Olen äärimmäisen laiska laittamaan hiuksiani, mutta ehkä joku näppärä kiharrin motivoisi edes välillä? Melkeinpä perinteiseksi joululahjaksi on muodostunut lahjakortti johonkin ihanaan hemmotteluun. Nyt ajatus kuumakivihieronnasta kutkuttelee kovasti etenkin sitten kun pieni peipi on saatu maankamaralle. Eniten kuitenkin tämän mamman tarve kohdistuu kunnollisiin talvikenkiin! En ymmärrä, miten sellaiset vielä puuttuu. Omaan työhöni on kuitenkin jo useamman vuoden kuulunut runsas ulkoilu ja sama on jatkunut tietenkin kotona ollessa. Kollaasin popot ovat Crocsin ja kieltämättä aika kivat?

Muita lahjaideoita naiselle ovat tietenkin korut. Itse on ole kovinkaan koruihmisiä, mutta esim korvakoruja käytän päivittäin. Mieleinen korulahja on ollut myös riipukset, joissa poikien nimet. Ja sellaisen yhdenhän tarvitse kohta, nimikin on jo tiedossa murulle! :)

Varmasti arvostettu lahja etenkin näiden ruuhkavuosien keskelle on jokin yhteinen tekeminen tai vaikkapa miniloma miehen kanssa. Voi vitsit, miten ihana olisikin vielä ennen vauvan tuloa yöpyä vaikka yksi yö hotellissa. Toki tämän lahjan voi ostaa myös miehelle. Josta tulikin mieleen, että oon ehdottomasti sitä mieltä, että mieheille on paljon hankalanpi keksiä lahjoja. Tai ainakin omalleni, joka ei koskaan mukamas tarvitse/halua mitään. Aiempina vuosina olenkin yrittänyt keksiä yhden vähän isomman lahjan niin se on riittänyt hyvin. Pari ideaa mulla on täksikin vuodeksi takataskussa, mutta en viitsi niitä tänne kirjata, koska tiedän, että tuo armaani käy täällä postaukset kurkkimassa.. :)

Jes, tänään käytiin päikkäreille ilman suurempia itkuja. Nyt hetki omien lemppariblogieni seurassa ennen iltapäivähulinoita! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)