perjantai 21. marraskuuta 2014

Kappahlin nettikauppa!

Aamulla ennen muskaria vilkuilin yön aikana s-postiin kilahtaneet mainokset ja huomasin Kappahlin avanneen nettikaupan! Ihan mahtavaa :) Ja toki ehkä hieman turmiollistakin... haha.. Monet kerrat ollaan reilun kolmen vuoden kuluessa ajeltu pitkin pääkaupunkia tietyn vaatteen (yleensä newbien) perässä, mutta nyt haluttu vaate on ainakin teoriassa mahdollista saada tilattua kotiin. Riippuen tietenkin saatavuudesta.
Kereäilinkin muutamia kivoja vaatekappaleita kollaaseihin ja sopivathan taas nämäkin esim sinne pukinkonttiin!

Kuvat Kappahl


Vielä en naputellut mitään ostoskoriin, sillä olen muutenkin menossa huomenna täydentämään kyseiseen liikkeeseen poikien sukkavarastoja molempien jalkojen kasvettua. Mulla oli pitkään pakkomielle vain ja ainoastaan valkoisiin sukkiin, mutta nyt vissiin joku kumma pistos päässä, sillä sukkavarastosta löytyy myös nimenomaan Kappahlin muitakin sukkia. Tossa kuvassa esiintyviä tähtisukkia meillä on molemmilla ukoilla ja niitä voisi ainakin toiset parit ostaa. Ja näyttävät nuo muutkin yksilöt melkoisen kivoille. Neutraaleja kuitenkin niinkuin tykkään. Nyt aloin myös pohtimaan noita aamutakkeja. Varmaan joka talvi olen niitä miettinyt..ehkä nyt olisi korkea aika hankkia vaikka koko perheelle pehmoiset & lämpimät aamutakit? :)

Meillä on tänään poikien kanssa äiti-pojat laatuaikaa koko päivä. Illalla on luvassa ulkoilua ystävien kanssa, muuten otetaan vaan rennosti kotona. Rentoa viikonloppua siis teillekin!

2 kommenttia:

  1. Uuh,mitä ihanuuksia oot keränny sekä pojille että teikeläisenki lahjalistalla! <3 Mä kävin to-iltana viime hetken paniikkiostoksilla mun turvakaupassa Lohjan Lindexillä ja ihastuin siellä ikihyviksi niiden tämän vuotisiin christmas stories mustavalkoisiin eläinfiguureihin,jotka oli liikkeen joulurekvisiittaa!!! Tahtoo niitä kotiin,kunhan poistuu liikkeistä seasonin päätyttyä... Niin ja onneksi mä löysin sieltä noitten eläinten lisäksi myös ne pikkujouluvaatteet,mitä sieltä lähdin hakemaankin :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaaa, mäkin aina ihastun kaikkiin rekvistiittajuttuihin ja sit kissojen ja koirien kanssa niitä metsästän :D Toivottavasti saat haluamasi!! :)<3

      Poista

Mukava kun jätit kommentin! :)