torstai 20. marraskuuta 2014

Puuleluja Lidlista

Eilen pamahti postilaatikkoon taas joka keskiviikkoiseen tapaan Lidlin mainoslehtinen. Vaikka me ei käytetä kyseistä kauppaa kovinkaan usein niin aina yhtä yhtä innolla selaan lehisen lävitse. Ollaan vuosien varrella tehty ihan mielettömiä löytöjä sieltä! Muun muassa juuri leluja, lastenkirjoja, pojille ruokailuvälineet jne.. niin ja vähän aikaa sitten ostin itselleni ulkoilutakin. Kyllä! Lidlista on moneksi! :)

Olikohan viime vuonna kun näitä eilisessä lehdessäkin olleita puuleluja oli myynnissä? Noh, mutta sillon jäin nuolemaan näppejäni. Olivat ilmeisen kova menestys ja monet olivat tuotteet bonganneet. Lelut tulevat myyntiin ensi maanantaina ja ajattelin pistää miehen asialle heti aamusta... itse kultahan ei sitä vielä tiedä! :)

Etenkin tuo puinen autorata ylimmässä kuvassa kiinnostaa paljon. Ja olen siinä mielikuvassa, että sen voi yhdistää esim Brion rataan? Ihan varmaksi en tätä tosin voi väittää.. Alimman kuvan pienet puiset työautot olisivat myös tosi suloiset. Ja pikkuveli on hulluna kaikenmaailman kaivureihin, traktoreihin ja rekkoihin. Mahtavia lahjaidiksiä siis pukinkonttiin tai vaikka joulukalenteriin! 

Leppoisaa torstaita!

Ps. Hirveä suklaahimo.......

2 kommenttia:

  1. Oih, kiitos vinkistä! Pitääpä laittaa mies maanantai aamuna Lidliin ostoksille. Pikaisella googlettelulla näyttäisi, että Brion ja Lidlin junaradat sopivat yhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonniin, eli samalla suunnitelmalla edetään :D Ja ihan mahtavaa jos käyvät yhteen!! Meillä on osa radasta myös Ikeaa, kunnon sekotus siis tulossa :)

      Poista

Mukava kun jätit kommentin! :)