maanantai 17. marraskuuta 2014

Kuulumisia

Mokkakahvin avulla ollaan tänään startattu tämä viikko käyntiin. Viikonloppuna oli paljon ohjelmaa ja eilen taas buunattiin asunto näyttöä varten kuntoon. Vielä siis myymisprosessi menossa. Ja nyt on kaksi superia kohdetta mennyt nenän alta. Kyllä harmittaa. Osattiin odottaa pidempää myyntiaikaa,mutta aina sitä eksyy haaveilemaan jo uudesta kodista. Täytyy miettiä missä vaiheessa laitetaan myynti hetkellisesti stopille ja katsotaan asiaa sitten uudelleen kun ollaan saatu pienin pikkuveli turvallisesti maailmaan. Viimeisilläni en nimittäin ole kovin halukas muuttamaan ja edessä olisi kuitenkin remontointia uudella kodilla. Joko nyt saisi siis pian alkaa tapahtumaan tai sitten keveemmällä uusi yritys. Tai päätetäänkö pärjätä kolmiossa vielä vauva-aika? Sekin vaihtoehto on taas pujotellut mieleen..

Eilinen ilta/ yö imi sitten viimeisetkin mehut, ensin huutoa 20.30-21.30 ja yöllä 05-06 ja isoveli nukkui kuuden jälkeen tosi levottomasti kun oli tietenkin herännyt veljensä raivareihin. Edelleen yöt katkonaisia,vaikkakin viikkoon mahtuu jo muutamia hyviäkin öitä. Nyt pari viikkoa ollaan lähinnä taisteltu nukkumaanmenon kanssa; päivin ja öin. Päivisin onneksi kiukku kestää vähemmän,parempi niin koska hoitolapsetkin täytyy saada levolle. Iltsisin taistelua on yleensä tunnin verran. Ollaan kokeiltu kaikki mahdollinen(ja mahdoton), mutta pikkumies on päättänyt pysyä kannassaan. Se on kumma,miten iloisesta ja nauravaisesta pojasta tulee niin huonontuulinen heti sänkyyn laitettua.. 

Tulipas valitusvirsi,hups :) Välillä tuntuu hyvältä saada kirjoitettua ylös omia mietteitä.. Nyt taitavat kaikki olla unessa,jes - taidanpa itse sujahtaa sohvatyynyjen väliin kahden uuden joululehden kanssa! :) Lupasin itselleni,että ne saavat riittää tänä vuonna.. edellisistäkin saa paljon vielä ideoita&inspitöraatiota. Illalla vihdoin värjäämään tyvikasvu ja voisinpa kirjoittaa ylös kunnon listan hankittavista joululahjoista. Äitini tarjoutui tulemaan lähiviikkoina lastenvahdiksi niin päästään miehen kanssa jouluostoksille. Täytyy pian käyttää tarjous hyödyksi kun vielä jaksan suhailla pötsin kanssa kaupoilla! :)

Mukavaa viikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)