keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Hapsuja

Jo monessa blogissa hehkutettu näitä Annon ihania keittiöpyyhkeitä ja pakkohan ne oli käydä kotiinkin hakemassa. Ihan mieltsin suloiset! Päätin jo Anttilaan mennessä, että käyn vain pikaisesti nappaamassa pyyhkeet ja kerrankin pidin sen lupauksen. :D Tosin kaikki kolme miestä odotti autossa niin ei viitsinyt muutenkaan jäädä lorvimaan. 
Nyt kun hoitovapaata vedellään ensimmäistä kuukautta niin pakostikin täytyy harkita ostoksia tarkemmin ja turhia heräteostoksia jättää pois. Oikeastaan koko alkuvuoden olen tietoisesti vähentänyt kaupoilla pyörimistä, eikä ole tehnyt edes tiukkaa! :) Sisustuskärpänen nyt on koko ajan päällä, mutta onneksi pienilläkin asioilla kuten juuri kauniilla keittiöpyyhkeillä ja esim tyynyillä saa jo kivaa muutosta aikaan. Ja varsinainen hamsteri olenkin ollut juuri edellä mainittujen suhteen.. 

Kaupoille on joku päivä nyt kuitenkin suunnattava, sillä esikoinen näyttää tarvitsevan uudet kevätvermeet. Viime syksynä ostettiin kuteet ja mielestämme reiluina, mutta kuinka ollakkaan niin ainakin asun housut ovat jo liian lyhyet, höh! No onneksi on seuraava käyttäjä jo odottamassa.. 

Kaikki kolme vuotta on tummansininen ollut ehdottomasti käytetyin vaatteen väri pojilla, ja suurin osa ulkovaatteista ollaan ostettu juuri sinisenä. Edelleen sininen pitää kärkisijaa, mutta huomaan nyt monen vuoden jälkeen hakevani vähän vaihtelua ja nyt kovasti on musta pyrkimässä mukaan kuvioihin.. Musta väri on myös yksi lemppareistani, mutten ole osannut jotenkin pukea poikia siihen. Itsekin löydän mustaa päältäni lähinnä sillon kun pukeudun siistimmin, eli melko harvoin.. ;)  Nyt kuitenkin kaavailen tuolle kolmeveelle mustaa pukua ja pikkuveljellekin olen yrittänyt metsästää huuto.netistä ticket to heavenin onkohan se nyt rubber rainia mustana valkoisilla tähdillä. En kyllä käsitä miten tähän asti ollaan pärjätty täysin ilman kuratamineita, vaikka aina ollaan ulkoiltu säällä kuin säällä.. Nyt tuo 10kk varsinkin on aina ihan ravassa kun konttailee pitkin puistoa ja tuollainen koko kurapuku olisikin varmasti ihan mahtava! 

Edit: juuri kun pääsin sanomasta "säästökuurista" niin pitihän tuon h&m kevätkuvaston palmahtaa postiluukkuun, jaiks!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)