perjantai 14. maaliskuuta 2014

Mintunvihreää suunnittelua

Mitkä ihanat ilmat ulkona!! Ja me ollaan oltu koko viikko sisällä.. Oksennustauti kaatoi maanantaina ensimmäisen ja tiistaina koko perhe oli sen kourissa. Vaikeinta on jos molemmat vanhemmat sairastaa kun pitää silti pystyä huolehtimaan lapsista.. No, mutta hengissä ollaan ja tänään kävin haukkaamassa vähän happeakin poikien kanssa. (enkä muuten halua uskoa mihinkään takatalveen....)

Pitkin alkuvuotta on ajatus välillä lipsunut kevään juhliin ja nyt varmaan ihan luvan kanssa saa jo suunnitella mun pienen vauvan ensimmäisiä synttäreitä?! ;) Meidän pikkuveli syntyi juuri ennen vappua ja ajatuksissa oli alkuun, että juhlat voisivat olla vappubrunssi. Nyt kuitenkin ollaan ehkä kallistumassa ns perinteisiin kemuihin.. Siskoni tyttö täyttää samoihin aikoihin 4-vuotta ja pohdinnassa on josko ainakin meidän puolen suvulle olisi yhteiset juhlat. Kummeille ja muutamille läheisille ystäville halutaan kuitenkin järjestää myös erikseen juhlat meillä kotona. 

Varmaan jo vuosi sitten päätin, että esikoisen 3v juhlista tulee mustavalkoiset ja pikkuveljelle haluan taas jotain vähän hempeämpää, muttei tietenkään liian lällyä, heh. Kesällä löysin sattumalta Clas Ohlsonilta suloiset jätskikipot ja servetit ja ajattelin heti, että niitä käytetään pikkumiehen synttäreillä.

Muuten hommat ovatkin vielä ajatuksen tasolla. Koristeiksi ajattelin lähinnä ilmapalloja ja perinteinen numerofoliopallo ja jossain näin suloisia mintunvihreitä paperipallokoristeita.. Täytyykin aloittaa metsästämään niitä! :) 

Tarjoilupuoli riippuu vähän siitä järjestetäänkö juhlat brunssin merkeissä vai ei.. Ainoaa päänvaivaa saattaa tuottaa kakku.. Luon aina selkeät visiot haluamistani luomuksista, mutta toteutus onkin sitten eri. Vaikka tykkään leipoa niin täytekakkujen teosta en liiemmin välitä. Hyydykekakkuja teen taas mielelläni, mutta nyt haluaisin mintunvihreän värin kakkuun. Ehkä minttuinen pohja valkoisilla tähdillä olisi lähinnä ajatuksiani tällä hetkellä.. Sokerimassaa en ole koskaan käyttänyt, onkohan kovin vaikeaa? Olen kuullut myös vaahtokarkkipäällysteestä joka voisi olla ehkä omille makunystyröilleni ainakin maukkaampi vaihtoehto. Vielä on paljon siis mietittävää, mutta onneksi suunnittelu on aloitettu hyvissä ajoin! ;)

Ihanaa viikonloppua muruset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)