tiistai 25. maaliskuuta 2014

Pomp de lux-kutsujen emännöintiä


Eilen emännöin ihka ensimmäisiä Pomp de Lux lastenvaate-kutsujani meillä kotona. Olen maininnutkin useasti, että rakastan kaikenlaisten juhlien järkkäämistä ja tykkään panostaa tarjoiluihin ja esillelaittoon. Kiireeltä ei kyllä taaskaan vältytty, mutta onneksi sain vähän apuja vielä ystävältäni ennen kutsujen alkua! :) 11-kuinen pitää kyllä huolen siitä, että silloin kun kädet olisi täynnä työtä niin kädet on täynnä myös häntä itseään :D Äidin pieni sylivauva! 

Meitä taisi olla kymmenisen yhteensä ja kaksi pikkuvipeltäjää. Toiveena uskalsin esittää, etteivät kaikki ottaisi jälkikasvuaan mukaan, sillä yhteenlaskettu määrä kaikilla 12 kutsutulla olisi ollut 27! Siinä olisi ollut kyllä jo vilinää ja vilskettä, huuh. Vaikkakin ihania kultamuruja jokainen. :)

Suolaisiksi tarjoiluiksi valikoitui kinkkupiirakka ja ikisuosikkini Kinuskikissan(en saa linkitettyä puhelimella) kanatexmexpiirakka, nam! Lisäksi tein salaatin ja valmista ciabattaa. Makeapuoli koostui mariannejuustokakusta ja suklaacupcakeista. Cupcakkeihin laitoin vielä geishasydämen, toimi aika hyvin! Ihana naapurini kiikutti myös tyttärensä tekemiä mokkapaloja pöytään kun panoikoin riittääkö kaikki.. Kyllä riitti!! :D

Kutsut olivat muutenkin varsin onnistuneet ja esittelijä oli todella mukava. Tyttöjen vaatteista olisin voinut kotiuttaa ehkä jokaisen, mutta en sitten osannut päättää kummalle pojalle alan niitä tunkemaan, hehe. Tyttöjen vaatteiden rosan ja keltaisen sävyt ovat täydellisiä!! Ja ihan tosissaan pukisin useat kappaleet itsellenikin! Harmi kun koot loppuvat 152? Henkkamaukalta on nimittäin joskus tullut ostettua kokoa 170 lastenosastolta..
Poikien vaatteissa en seonnut tällä kerralla kovinkaan pahasti.. Tai no vähän, mutta tilanne pysyi suht hyvin aisoissa. Alaosissa ei tänä keväänä ollut yhtäkään varainaista hittiä, vaikka pojilla paljon on aiempien mallistojen housuja. Muutamat t-paidat lähtivät molemmille tilaukseen ja jumpsuitit ja pari kappaletta ihan suosikki vaarinpaitoja. Kuvailen vaatteet kunhan saapuvat.

Kiitos vaan vielä kaikille ystävilleni kun tulitte, oli ihana nähdä kaikkia! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)