torstai 20. maaliskuuta 2014

Valvotut yöt & lemppari aamupalat

Huuuh millaiset yöt takana. Lopetin viimeisenkin aamuyön imetyksen sunnuntaina ja vesseli "vähän" protestoinut.. Tai no ensimmäinen yö meni ihan hyvin, mutta pari seuraavaa on huutanut neljästä eteenpäin noin pari tuntia! Vettä ollaan tarjottu, välillä kelpaa välillä ei. Sisukas pikkutyyppi. Samalla kaavalla sujui esikoisen kanssa, tosin pari kk aiemmin.. Kokemuksesta siis tiedän, että joskus helpottaa :D ja ainakin nykyisin tuo meidän isoveikka nukkuu vallan mainiosti, vaikka vauva-aikana nukkuminen oli tosi levotonta. Nyt vajaa 3-vuotiaana nukkuu noin 10h yöunet ja 2-3h päivällä. Pikkuveli vetelee samalla kaavalla miinus öiden kukkumiset. Tosin jos vertaa esim puol vuotta taaksepäin olleita öitä, niin paljon paremmin ollaan saatu nyt nukuttua. Paitsi siis tällä viikolla..

Melko silmät ristissä kuljettu täällä päivät, mutta onneksi aamun voi aloittaa makoisasti. Ennen en juurikaan syönyt aamupalaa, mutta poikien raskausajat muuttivat asian, ilman aamupalaa ei päivä vaan lähtenyt käyntiin!

Tässä tämän hetkinen top 4; rahkasmoothiet(rahkaa, marjoja, pilttejä, banaania, päärynää jne..), banaaniletut(1 bansku ja 2munaa sekoitetaan ja paistetaan, NAM!), turkkilaista jugurttia pähkinöillä & kuivatuilla karpaloilla(itse kaipaan hieman hunajaa makeuttamaan) ja useiten syön perinteisen puuron höystettynä raejuustolla ja vaihtelevilla marjoilla/hedelmillä. Sekä oma että pojan lemppari on elovenan omenakaneli pikapuuro, se on niin hyvää maitoon tehtynä!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)