torstai 21. elokuuta 2014

Hulluna salaattiin!

Jes, vihdoin kesäherkutteluiden jälkeen on löytynyt jonkinlainen roti syömisiin. Lähinnä haluan, että perusruokavalio on sen verran kunnossa, että en pode huonoa omatuntoa herkuttelusta.. Herkuttelu nimittäin on ehdotonta ja sitä en tule koskaan jättämään pois. Painoon syömiset ei koskaan ole sen kummemmin vaikuttanut vaan lähinnä omaan fiilikseen. Ja tänään ekaa kertaa taas Elixia kutsuu monen kuukauden jälkeen!! Kyllä se siis tästä! :)

Lounaaksi kehittelen milloin mitäkin, usein syön myös sitä mitä lapsille olen valmistanut. Mutta nyt on alkanut taas maistua erilaiset salaatit, joita ei jostain syystä ole yhtään tehnyt mieli nyt lähiaikoina, vaikka luulisi että helteillä ninenomaan kevyet ruuat maistuisi.. 

Rakastan salaatteja noin normaalisti ja innoissani olenkin nyt kehitellyt uusia variaatioita. Sekaan heittelen usein mitä kaapista sattuu löytymään ja tänään lounaaksi valmistukin käden käänteessä herkullinen kalkkunasalaatti:
-kalkkunaleikettä
-raejuustoa
-keitetty kananmuna
-kurkkua
-avocadoa
-cashewpähkinöitä
-viinirypäleitä ja päälle loraus balsamicoa!
NAM! 

Nyt syksyn saapuessa leipomisinto nostaa taas päätään.. Onhan se hyvä pitää jonkinlainen balanssi salaattien ja piirakoiden kanssa.. :) Ehkä siis raapustelen tänne pian reseptiä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun jätit kommentin! :)